TOP 7 beneficii ale surselor de iluminat cu senzori

surse de iluminat cu senzori

Potrivit unui studiu Eurostat, tara noastra are una din cele mai mari cresteri a spargerilor de locuinte din tarile membre UE.

Tu te-ai gandit cum sa securizezi zona din jurul cladirii?

Senzorii de miscare te pot ajuta. Acestia sunt cea mai importanta parte a unui sistem de supraveghere video si totusi utilitatea lor nu se limiteaza doar la alarme si kituri de supraveghere. Senzorii de miscare ofera o gama larga de aplicatii si chiar ajuta la securizarea zonei din jurul cladirii.

De cate ori nu vi s-a intamplat sa ajungeti acasa seara tarziu, chiar cu bagaje si sa nu va gasiti cheile in intuneric? Sau poate ati fost chiar in situatia in care din cauza ÔÇťmusafirilor nepoftitiÔÇŁ nu v-ati mai gasit anumite lucruri.

Solutia? Sursele de iluminat cu senzori de miscare. Amplasate de obicei pe terase si in gradini, aceste minunate surse de iluminat au mult mai multe functii decat iluminarea aleilor.

In continuare specialistii NETVOLT ne prezinta cateva dintre beneficiile extraordinarelor surse de iluminat cu senzori:

  1. Protejarea locuintei

Sursele de iluminat cu senzori se numara printre cele mai eficiente obstacole pentru hoti pe care le aveti la dispozitie. Hotii folosesc intunericul in avantajul lor, ascunzandu-se. Iluminarea brusca a puternicelor surse de iluminat cu senzori ii va indeparta instant pe hoti, care sigur nu vor reveni.

  1. Eficienta energetica

Sursele de iluminat cu senzori functioneaza exact atunci cand ai nevoie. Nu trebuie sa va faceti griji ca nu le-ati aprins sau stins si nu trebuie sa va ganditi la consumÔÇŽ sunt economice. Chiar foarte multe surse de iluminat cu senzori functioneaza cu energie solara, facilitand iluminatul.

  1. Costuri convenabile

In ultimii ani, preturile surselor de iluminat cu senzori de prezenta au scazut substantial, asadar sunt perfecte pentru necesitatile dumneavoastra. Sursele de ilumint cu senzor de miscare cu infrarosu pasiv au un avantaj in plus: pretul convenabil. Majoritatea surselor de iluminat cu senzori de prezenta sunt wireless; acestea imbina perfect simplitatea si utilitatea instalarii.

  1. Confort

Avem urmatoarea situatie: va intoarceti seara de la cumparaturi, afara se intuneca, aveti mainile ocupate si incercati sa gasiti cheile care sunt undeva prin geanta. Nu ajugeti nici macar la intrerupator sa aprindeti lumina, sansele sunt si mai mici sa gasiti cheile. Din fericire, va puteti baza pe sursele de iluminat cu senzori de miscare! Indiferent de situatie, zi sau noapte, sursele de iluminat cu senzori de prezenta va ofera confortul de care aveti nevoie.

  1. Sistem de avertizare = Simplitate

Din momentul in care senzorii de prezenta sunt activati, nu trebuie sa va mai faceti grijiÔÇŽ aveti cel mai simplu sistem de alarma si veti sti intotdeauna daca urmeaza sa primiti o vizita. Sistemul cu senzori de prezenta va ofera siguranta de care aveti nevoie, tine departe oaspetii nepoftiti si apropie prietenii.

  1. Luminozitate (LED)

Ultimele modele de surse de iluminat cu senzori de miscare utilizeaza tehnologia cu leduri care reusesc sa lumineaze pana si cele mai intunecate colturi. Poate, la inceput, sunteti reticenti in privinta folosirii ledurilor pe terasa insa veti fi placut surprinsi, constatand ca ledurile corespund cerintelor dumneavoastra.

  1. Functii multiple

Cel mai mare avantaj al surselor de iluminat cu senzori de miscare este multifunctionalitatea acestora. Toate insusirile enumerate, in acest articol, impreuna cu faptul ca sistemele cu senzori de miscare se pot instala aproape oriunde demonstreaza faptul ca sunt indispensabile.

Inca nu ati experimentat avantajele surselor de iluminat cu senzori de miscare? Poate ca ar fi timpul sa treceti la urmatorul nivel! La urma urmelorÔÇŽ.cate tehnologii pot tine oaspetii nepoftiti la distanta si in acelasi timp va pot ajuta sa gasiti cheile?

Articol realizat in colaborare cu Ionut Gheorghe, specialist NETVOLT.