Tehnologie pentru cladiri inteligente de la Siemens: Limitatorul de varf de sarcina N 360

Sistemul Gamma KNX de la Siemens permite controlul inteligent cladirilor, oferind soluţii şi servicii prin care sunt maximizate eficienţa energetică şi confortul. Calitatea acestor soluţii este garantată prin standardul international KNX, folosit de mai mult de 250 de producători, fiind conform cu EN 50090, ISO/IEC 14543 pentru reţele de clădiri inteligente.

Limitatorul de vârf de sarcină N 360

Parte a portofoliului GAMMA KNX, limitatorul de vârf de sarcină N 360 este un dispozitiv care se montează pe șină DIN, folosit pentru a reduce vârfurile de sarcină și care poate, în acest fel, să reducă sensibil cheltuielile utilizatorului pentru disponibilitatea de putere, respectiv energie.
Bazându-se pe o valoare de putere medie maximă definită, dispozitivul deconectează sau reconectează sarcinile, dar menținând prioritar controlul direct al operatorului. Astfel, doar sarcinile operaţionale pot ajunge la o limitare de sarcină. Fiecare sarcină poate fi suspendată şi eliberată de către senzorul corespunzător de magistrală, respectiv aceasta sarcină nu poate fi folosită de limitatorul de vârf de sarcină pentru comutare în timpul suspendării.

Limita de putere controlată de către limitatorul de vârf de sarcină poate fi setată între 30 kW și 1000kW. Poate fi adăugat un prag de alarmă intre 25kW şi 1000kW. Depăşirea limitei de alarmă este semnalizată de LED. Aceste setări pot fi aplicate pentru două limite (limita superioară şi cea inferioară). Perioada de timp necesară pentru determinarea valorii maxime a puterii medii poate fi setată la 15, 30 şi 60 de minute.

Doreşti mai multe informaţii sau o ofertă pentru acest produs? Completează formularul de mai jos: