De ce sa aleg un generator de curent Himoinsa?

De multe ori primiti oferte de produse ale unor branduri despre care nu stiti prea multe. Ne-am gandit sa va venim in ajutor prin prezentarea unor informatii utile despre unul dintre furnizorii nostri: HIMOINSA.

Himoinsa va ofera generatoare de cea mai inalta calitate, cu cele mai scazute niveluri de zgomot, cu puteri incepand de la 8 Kva pana la 2500 kva, atat pentru functionare de rezerva in caz de avarii cat si pentru functionare continua. Generatoarele Himoinsa au fost proiectate pentru a oferi performanta maxima si accesibilitate in timpul operatiilor de intretinere.

Carcasele Himoinsa sunt captusite cu vata bazaltica ignifuga de inalta densitate oferind o excelenta insonorizare si izolare termica. Design-ul si colturile rotunjite fac din carcasele Himoinsa un produs unic, una cele mai eficiente solutii de insonorizare de pe piata.

Panoul de comanda si automatizare are componente de inalta calitate. Este simplu si usor de utilizat, oferind multiple posibilitati de configurare si programare. Alternatoarele Himoinsa asigura maxima protectie, stabilitate, fiabilitate si durabilitate. Sunt doate cu regulator electronic de tensiune (AVR) ce asigur─â stabilitatea tensiunii de ie┼čire ├«n limitele a ┬▒1% la sarcin─â constant─â.

Motorul reprezinta una din cele mai importante componente ale unui generator. Himoinsa foloseste motorizari premium de ultima generatie: Iveco, Yanmar, Scania, Volvo, MTU.

Descoperiti AICI PROMOTIILE HIMOINSA!

ALEGETI CA UN PROFESIONIST produsul de care aveti nevoie pentru proiectul dvs!

Nu ezitati sa ne transmiteti cererile dvs. pe comercial@profmag.ro sau la 0741.25.25.27! Sau solicitati mai multe informatii si o oferta de pret completand formularul de mai jos: