Cu Desigo CC manangementul cladirilor mari si complexe devine simplu si eficient!

Desigo™ este cel mai flexibil sistem de management al clădirii din prezent. Cu programarea sa flexibilă, scalabilitatea şi design-ul modular, simplică controlul, monitorizarea şi optimizarea uneia sau a mai multor discipline dintr-o clădire. Sistemul de management integrat maximizează siguranţa şi confortul, amplifică eficienţa şi reduce costurile în timp ce asigură îmbunătăţiri atât la performanţele clădirii cât şi la imaginea sa.

Desigo CC vine cu noi caracteristici pentru creșterea productivității, eficienţei şi transparenţei:

  • Suport pentru clădiri mari şi complexe
  • Funcții de raportare, înregistrare și arhivare pentru energie și putere
  • Versiune OEM complet personalizabilă

Desigo CC a fost implementat cu succes pentru managementul unei adevărate clădiri a viitorului: Turnul Grosspeter din Basel. In cadrul acestui proiect, platforma de management al clădirii Desigo CC reușește să gestioneze cu flexibilitate disciplinele și automatizarea încăperilor. Dar este mai mult de atât: zgârie-norul este epitomul construcțiilor sustenabile. Fațada, de exemplu, este în sine un sistem fotovoltaic.

Pe larg despre aceasta cladire a viitorului puteti citi AICI.

Divizia Siemens Building Technologies a adăugat o varietate de noi instrumente şi suport pentru aplicaţiile adiţionale ale platformei sale deschise şi modulare de management al clădirii, acoperind atât nevoile sistemelor cu o singură disciplină cât și ale celor mai complexe clădiri.

Acum se generează rapoarte de ultimă generaţie cu privire la energia consumată, oferindu-le operatorilor clădirii transparenţă completă referitor la distribuţia de energie, evenimentele cu privire la calitatea energiei şi consumul în clădiri. Această informaţie ajută la luarea măsurilor necesare pentru a reduce costurile precum şi pentru a creşte nivelul de încredere în sistem.

O nouă funcție de înregistrare face posibilă dezvoltarea de acțiuni care pot fi executate automat sau manual, ca răspuns la anumite evenimente. Suporturile de stocare suplimentare, nu doar arhivarea pe termen lung a datelor colectate, ci și colectarea datelor suplimentare făcând Desigo CC potrivit chiar și pentru cele mai cuprinzătoare aplicații. Pentru prima dată, Desigo CC este disponibil acum într-o versiune specială pentru producătorii de echipamente (OEM), putând fi pe deplin personalizată. Lățimea de bandă a caracteristicilor personalizabile variază de la interfața pentru utilizator la adăugarea de discipline și subsisteme.

În final, Desigo CC a extins acum noi instrumente de migrare care ușurează trecerea de la sistemele de management de generații mai vechi la cea mai modernă platformă de administrare a clădirilor. Versiunilor mai vechi ale soluției Desigo Insight li se acordă în continuare întregul suport.

Aflați mai multe despre platforma de management integrat al cladirilor Desigo CC!