TOP 5 cei mai indragiti producatori/furnizori de corpuri de iluminat de pe Arhispec.ro

Am vrut sa aflam care au fost cei mai indragiti 5┬áproducatori/furnizori de corpuri de iluminat ai lunii octombrie si am realizat o analiza a acestui top dupa numarul de vizualizari de pe Arhispec.ro– cea mai mare arhiva cu specificatii de produse pentru constructii.

Va invitam, in cele ce urmeaza, sa urmarim clasamentul acestora:

top 5

Prima pozitie din top este ocupata de cei de la Idmar Serv/ Lumea Luminilor, care in luna octombrie au adunat 1781 de vizualizari si se pozitioneaza detasat in clasament.
Pe locul 2 se situeaza Power Electric cu tt2 de vizualizari, urmati fiind la mica distanta de TLB Electro cu 737 de vizualizari.

Locul 4 este ocupat de Seratel Electronics cu 649 de vizualizari, iar Led Top Romania se situeaza pe locul 5 in clasamentul realizat dupa numarul de vizualizari din luna octombrie.

Te invitam sa faci si tu parte din comunitatea Arhispec, alaturi de marii producatori de instalatii si nu numai. Poti cere voucherul tau de promovare in valoare de 250 euro completand formularul de mai jos.

Arhispec.ro┬á– este cea mai moderna platforma de comunicare si educare, avand in biblioteca sa online peste 4000 de produse insotite de poze, descriere, date tehnice, chiar si fisiere BIM, 2D CAD sau 3D CAD.

Nu uita sa rasfoiesti si ultimul numar al revistei digitale Arhispec, proaspat scos din cuptor.