TOP 10 luminite „dansatoare” de Craciun

Cu totii asteptam Craciunul, cea mai stralucitoare sarbatoare din an, care nu ar avea farmec fara luminitele si decoratiunile specifice atmosferei feerice. Asadar, acum e momentul sa dam frau liber imaginatiei si sa ne impodobim casele, gradinile si strazile cu multe luminite.

In acest articol va prezentam 10 exemple de proprietari de case care au vrut sa „modernizeze” Craciunul cu instalatii de luminite care „danseaza” pe ritmuri moderne.

1.Instalatia Gangman Style

Casa Gangnam Style a ajuns un fenomen viral din moment ce videoclipul in care se prezinta dansul luminitelor a fost difuzat pe CNN, FoxNews, GMA, Today si multe alte posturi din jurul lumii.

2. Skrillesx- First of the year

Casa cu luminite care danseaza dubstep este realizata de un baiat in varsta de 16 ani din Meridian, statul Ohio. Pentru instalatie  au fost folosite 35.000 de luminite LED.

3. Firework- Katy Perry

Pentru a se realiza aceasta secventa, s-a folosit un program special produs de Light-o-Rama.
Intrebati daca vecinii nu ii uras pentru haosul creat in cartier, realizatorii au raspuns:┬á„avem cei mai buni vecini din lume”.

4. Slayer- Christmas Lights 

De data aceasta este vorba despre un proiect mai vechi, implementat de un fan inrait al formatiei Slayer in 2009.
„Sunt un fan Slayer de 20 de ani si mi-a luat foarte mult timp sa pun asta la cale. Dar sa vezi la fata locului era si mai impresionant”, a declarat proprietarul.

5. Eye of the Tiger

Proprietarul s-a hotarat sa foloseasca melodia centrala de pe coloana sonora a filmului „Rocky” pentru o coregrafie luminoasa.

6. LMFAO- I`m sexy and i know it!

„Am primit multe cereri sa folosesc acest cantec pentru un spectacol de lumini si m-am gandit sa pun niste Mosi pe peluza si cativa brazi de Craciun si gata. Sexy and I Know It in stil de Craciun, cu putin Halloween acolo.
Nu este un cantec de Craciun standard, dar cine isi doreste ceva standard?„, explica proprietarul

7. David Guetta- Without you

Romantismul se intoarce cu acest spectacol cu peste 9000 de luminite, realizat de Nick Reichman din Crystal Lake, Illinois.
„Este al cincilea an cand imi sincronizez luminitele de Craciun cu muzica„, explica proprietarul.

8. Craciun Heavy Metal

„Dupa ce proprietarii s-au hotarat sa se mute din tara, instalatia a fost mutata la Western Mall, unde in fiecare an incalzeste sufletele oamenilor si este folosita pentru a strange bani in scopuri caritabile”, explica utilizatorul de Youtube care a incarcat videoclipul.

9. Angry Birds

Craciunul Angry Birds ar implica multe vase sparte si multa violenta in general, dar credem ca ar fi oricum distractiv.
Pentru aceasta instalatie s-au folosit peste 25.000 de luminite.

10. Coca-Cola

Desi nu vrem sa fim acuzati ca facem reclama pentru Coca-Cola, adevarul este ca acest spectacol de lumini pare sa fie ceva scos dintr-o… reclama Coca-Cola.
A fost folosita o cantitate impresionanta de luminite: 42.000, impreuna cu 112 canale si 7 tabele de control.