De ce sa alegi tevile pentru incalzire in pardoseala Fränkische?

Sistemele de incalzire in pardoseala sunt unele dintre cele mai avantajoase facilitati ale momentului. Motivul principal este incalzirea eficienta pe care o asigura.

Pentru inceput, este bine sa cunosti faptul ca exista doua tipuri de sisteme de incalzire in pardoseala: cele electrice si cele care functioneaza pe baza de apa. Cele din urma pompeaza apa prin tevi pentru a crea caldura, in timp ce sistemele electrice incalzesc cablurile de sub podea pentru a genera caldura. Caloriferele traditionale trebuie sa fie incalzite la o temperatura foarte mare (aproximativ 65-75 grade Celsius) pentru a incalzi eficient o camera, in timp ce sistemele de incalzire in pardoseala functioneaza la o temperatura de 35-50 de grade Celsius sau chiar mai mica, in functie de tipul de podea. Cu alte cuvinte, vei consuma mult mai putina energie, iar acest lucru se va concretiza in facturi mai mici la final de luna.

Mai mult decat atat, tine cont de faptul ca un calorifer clasic incalzeste in primul rand aerul din apropierea sa, motiv pentru care va fi intotdeauna mai rece in mijlocul camerei si foarte cald in preajma sa. Astfel, ajungem sa deschidem fereastra pentru ca aerul proaspat sa patrunda in incapere, lasand toata acea energie pe care am platit-o sa iasa afara. Spre deosebire de acestea, sistemele de incalzire in pardoseala asigura o incalzire uniforma.

De asemenea, trebuie sa mentionam faptul ca sistemele de incalzire in pardoseala nu ocupa spatiu in camera, asa ca vei putea sa decorezi peretele ramas liber asa cum iti doresti.

In ceea ce priveste compatibilitatea acestora cu tipurile de podea, poti sa alegi parchet laminat, lemn, piatra, teracota etc. sau poti sa folosesti un covor.

Nu in ultimul rand, sistemele de incalzire in pardoseala sunt o varianta mult mai buna pentru a mentine calitatea aerului din casa. Caloriferele clasice degaja o temperatura foarte ridicata care conduce catre un disconfort crescut si un nivel al oxigenului scazut.

Iti prezentam tevile pentru incalzire in pardoseala marca Fränkische. Datorita celor 40 de ani de experienta in fabricarea tevilor PE-X, brandul german este in momentul de fata lider pe piata tevilor pentru incalzire in pardoseala, apa potabila, incalzire, apa calda si ventilatie.

De ce sa alegi tevile pentru incalzire in pardoseala Fränkische?

– Garantii extinse: Novapex iti ofera garantie de pana la 10 ani pentru tevile pentru incalzire in pardoseala Fränkische.

– Universal: sistemele noastre de tevi pot fi utilizate atat pentru incalzire in pardoseala, cat si pentru conducte de apa potabila, incalzire, apa calda, ventilatie.

– Marimea cuprinsa intre 16-75 mm: tevile pentru incalzirea in pardoseala Fränkische nu necesita incorporarea si a altor conducte, ceea ce ofera stabilitate sistemului.

– Doua sisteme de conducte cu cate 5 straturi: PE-X/AL/PE si PE-RT/AL/PE-RT la un pret mai rezonabil.

– Igienice: perfecte pentru conductele de apa potabila.

– Rentabil: se modeleaza foarte usor, asa ca instalarea lor nu necesita mult timp.

– Usor de transportat: tevile Fränkische se pot obtine sub forma de rulouri sau fibre.

– Costurile de intretinere reduse

– Temperatura maxima de operare este intre 10 si 95 grade: NU isi pierd din rezistenta chiar si in cazul unor oscilatii mari de termperatura.

– Aceste tevi se pot folosi chiar si la cazane.

– Se pot folosi atat cu fitinguri prin presare, cat si cu pushfit-uri.

– Nu este nevoie de alte unelte: fitingurile necesare pentru montare sunt de tipul F, TH si B.

–Ocupa spatiu mic: tevile pentru incalzirea in pardoseala ocupa foarte putin spatiu, motiv pentru care instalarea sistemelor este mai avantajoasa

– Fitingurile PPSU: montare usoara (PPSU alcatuit din plastic rezistent si alama).

– Pushfit: usor de lucrat chiar si la interventii, nu necesita alte unelte.

De ce sa alegi sistemele de tevi pentru incalzire in pardoseala Fränkische in locul tevilor din cupru, otel si polipropena?

Vrei mai multe detalii despre tevile de incalzire in pardoseala Fränkische?

Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de catre specialistii Novapex!