Tevile corugate cu pereti dublii- eficienta maxima in retelele de transport subteran

euroem2Structura tevilor corugate cu pereti dubli reprezinta un concept modern, optimizat pentru eficienta maxima in retelele de transport subteran a fluidelor fara presiune, respectiv curgere libera (retele de canalizare, sisteme antiviitura, sisteme de drenaj etc).

Peretele interior, realizat din polietilena de inalta densitate formeaza tubul de curgere pentru transportul fluidelor.

EuroEM produce tevi corugate cu pereti dubli din polietilena de inalta densitate ÔÇô HDPE, clasificate de standardul SR EN 13476-1:2007 ca tevi structurate tip B si fabricate in acord cu cerintele standardului SR EN 13476-3:2007, standardului tehnic de firma EEM3:2007, Agrementului Tehnic nr. 016-05/2938-2007 si Avizului Tehnic 2-67 / 09.07.2007.

euroEMTevile corugate cu pereti dubli sunt optimizate structural pentru maximizarea caracteristicilor utile. Peretele exterior profilat asigura o foarte buna rigiditate inelara, un ehilibru optim flexibilitate ÔÇô rigiditate, lipsa alunecarilor fata de sol in sistemele de canalizare ingropate datorita profilelor exterioare, permite usoare raze de curbura etc. Totodata, greutatea specifica a tevii este semnificativ redusa fata de sistemele clasice, oferind avantaje suplimentare pentru manipulare, depozitatre si instalare.

tevi-corugate-pereti-dubli-schita-1

Peretele interior neted al tevii asigura cu mare eficienta functia principala a tevii, de transport fluide, folosindu-se de caracteristicile deosebite ale compound-ului pe baza de polietilena de inalta densitate din care este fabricat: coeficient de frecare redus, foarte buna rezistenta la abraziune, rezistenta chimica remarcabila, foarte buna rezistenta la impact chiar si la tempeaturi scazute, durabilitate.

In mod normal, teava corugata cu pereti dubli produsa de EuroEM are lungimea efectiva de 6 metri, lungimea totala de 6,21 metri iar la unul din capete prezinta o mufa integrata. La cerere se pot livra si tevi fara mufa integrata, cu lungimi de pana la 10 metri. Mufa integrata impreuna cu garnitura O-ring din cauciuc EPDM cu profil special livrata odata cu teava realizeaza o etan┼čare sigura, rezistenta in timp. Totodata, suplimentar avantajului datorat greutatii reduse a tevii, mufa integrata permite o cuplare simpla si in timp scurt a tevilor, scurtand semnificativ timpii de instalare.

em4Datorita avantajelor oferite, utilizarea tevilor corugate cu pereti dubli este deosebit de eficienta in special pentru instalatii in constructii: sisteme de canalizare menajera, industriala sau pluviala, sisteme de drenaj pentru drumuri, autostrazi, cai ferate sau pentru imbunatatiri funciatre, sisteme anti-viitura, fantani etc. De asemenea, tevile corugate se utilizeaza deosebit de avantajos pentru subtraversari drumuri, autostrazi si cai ferate, constructii podete, cai de acces, conducte protectie cabluri ingropate, realizare de cofraje circulare pentru constructii etc.

Vrei mai multe informatii despre tevile corugate de la specialsitii EuroEM?

Te invitam sa completezi formularul de mai jos: