Oferteaza instalatiile necesare pentru un Aqualand

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA am identificat un proiect mare in faza de proiectare, este vorba de un Aqualand S+P+1E si centru de recuperare fizioterapie P+2E.

Faza 1 a proiectului cuprinde: Aqualand S + P + E – 6000 mp Centru de recuperare fizioterapie P + 2 E– 1800 mp Amenajare parcari si accese –3000 mp

S-a obtinut certificatul de urbanism, respectiv proiectul de arhitectura este finalizat urmand a se realiza mici modificari la amplasament si dimensiunea bazinelor. Proiectul de structura este contractat si in curs de realizare: va fi o structura cu stalpi prefabricati si structura metalica, inchideri din pereti cortina, zidarie si panouri sandwich. Pentru partea de HVAC beneficiarul este in discutie cu cateva companii in vederea dezvoltarii unei solutii de proiectare tehnica si sub antrepriza adecvata, dar este deschis la discutii.

Beneficiarul este interesat de oferte pentru antrepriza, lucrari de terasamente si betoante – fundatii, structura prefabricate, executie si montaj structura metalica, perete cortina, lucrari de zidarie si montaj panouri sandwich, instalatii HVAC, canalizare si sanitare, instalatii electrice si soft de gestiune Aqualand – soft de operare pentru acces, parcare, programari, supraveghere etc.

In zona de instalatii sunt estimate, urmatoarele produse si cantitati:

280 corpuri de iluminat interior

12 corpuri de iluminat exterior

1 paratrasnet

90 de radiatoare

1 centrala termica

20 aparate de aer conditionat

50 de lavoare

50 de vase closet

3 Piscine

Contractul de antrepriza generala nu a fost atribuit , se asteapta oferte!

Vrei sa ofertezi instalatii electrice, termice si sanitare la proiecte de care altfel nici nu ai fi aflat? Testeaza GRATUIT VICTA.ro