Synco 100 – regulator de temperatura, senzor si panou de comanda, toate combinate intr-o singura unitate

Cladirile mici, non – rezidentiale necesita de cele mai multe ori sisteme simple si autonome. In acest caz, cerintele principale sunt accesibilitatea pretului de instalare, executie si operare facile si lipsa necesitatii unor extensii viitoare.

  • Regulatoarele electronice de temperatura diferentiala pentru sisteme solare de stocare
  • Economie considerabila de energie, fara a sacrifica confortul

Regulatoarele electronice de temperatura diferentiala pentru sisteme solare de stocare

Synco 100 ofera un control optim si la un pret favorabil al temperaturii spatiilor si centralelor mai mici. Instalarea este extrem de simpla: regulatorul impreuna cu senzorul sau integrat de temperatura este montat direct pe instalatie si functioneaza precum un regulator de temperatura de imersie, de camera sau in canalul de ventilatie.

Este foarte usor de pus in functiune si utilizat. Alimentati regulatorul, conectati servomotoarele si instalatia este gata de functionare. Asadar, efortul necesar pentru instalare este extrem de redus si nu este nevoie de cursuri speciale de formare.

Regulatoarele Synco 100:

RLE132 regulator de temperatura de imersie, semnal de comanda in 3 puncte

RLE162 regulator de temperatura de imersie, semnal de comanda 0…10 V c.c.

RLA162 regulator de temperatura pentru camera

RLA162.1 regulator de temperatura pentru camera

RLM162 regulator de temperatura pentru canalul de ventilatie

Avantaje Synco 100:

  • Instalare simpla, rapida si eficienta din punct de vedere al costurilor datorita design-ului compact si montajului direct (nu este nevoie de centrala de comanda)
  • Punere in functiune rapida multumita efortului minim de cablare

Economie considerabila de energie, fara a sacrifica confortul

Synco este numele unei game extrem de versatile si modulare de regulatoarelor Siemens pentru orice tip de aplicatie in domeniul incalzirii, ventilatiei, aerului conditionat si refrigerarii (HVAC). Toate tipurile de regulatoare Synco au incorporate caracteristici de economisire a energiei si ofera conditii optime pentru a asigura conformitatea cu clasa de eficienta energetica A. Acest lucru inseamna ca, de exemplu, un sistem de control HVAC eficient din punct de vedere energetic cat si din punct de vedere al costurilor, poate fi instalat direct si configurat fara a fi nevoie de programare. Chiar si pe aplicatiile existente, functiile relevante pot fi activate fara niciun efort de programare major. Multumita caracteristicilor inteligente si integrate de automatizare dedicate incaperii sau cladirii, se poate realiza economie de energie si a emisiilor de CO2 rde pana la 30 de procente fara a sacrifica confortul interior.