Corpurile de iluminat pentru ieșire CrystalWay ale companiei EATON deschid drumul cu stil și siguranță

Eaton a lansat o gamă atractivă de semne luminoase pentru ieșire, oferind clădirilor comerciale o modalitate de a evidenția căile de evacuare fără a afecta estetica interioară. Dezvoltând foarte moderna gamă CrystalWay, Eaton stabilește noi standarde de proiectare, asigurând în același timp o eficiență remarcabilă și respectarea deplină a ultimelor cerințe și recomandări în materie de reglementare. Dispunând de opțiuni de funcționare atât autonomă, cât și într-un sistem cu baterie centrală, corpurile de iluminat CrystalWay sunt suficient de flexibile pentru a se adapta la o gamă largă de spații cu dimensiuni variate, de la birouri până la aeroporturi.

clothes in shop

Jean-Luc Scheer, manager pentru produsele de iluminat de urgență, afirmă: „Implementarea planificării și a echipamentului necesar pentru pregătirea unei evacuări de urgență este unul dintre cele mai importante roluri pe care le poate îndeplini proprietarul sau administratorul unei clădiri. La Eaton, dorim să simplificăm pe cât posibil acest proces; de aceea am proiectat noua gamă CrystalWay, pentru integrarea ușoară în cadrul unei clădiri. Ținând seama de considerente estetice, ergonomice și tehnice, am creat o gamă atrăgătoare pentru consumatorii finali, pentru arhitecți, pentru administratorii de clădiri și pentru instalatori, indiferent de dimensiunea clădirii de care aceștia răspund.”

Aceste produse au fost supuse unui proces de proiectare ecologică, pentru a răspunde standardelor de mediu, iar modelele autonome sunt echipate cu o baterie Li-Ion fără cadmiu. Pe lângă certificatele de mediu, gama CrystalWay respectă reglementările locale, inclusiv SR EN 60598-1 și SR EN 1838.

CLS5867_Plafond_1_Bas

Instalatorii beneficiază de o carcasă de dimensiuni reduse a dispozitivului, de o cutie de joncțiune simplificată și de o gamă de opțiuni de montare. Gama CrystalWay este o soluție „într-o singură cutie”, complet flexibilă, prevăzută cu două opțiuni pentru înălțimea pictogramelor, 100 mm și 150 mm, ambele iluminate uniform și clar cu leduri. Pentru a permite o gamă largă de opțiuni de instalare, dispozitivele oferă semnalizare pe ambele fețe sau pe o singură față, cu accesorii care permit suspendarea de plafon sau montarea în perete.

Pentru a asigura performanța optimă atât în încăperile luminate, cât și în cele întunecate, variantele autonome oferă, de asemenea, niveluri configurabile de luminanța, de la 50 la 500 cd/m2.

Proprietarii și administratorii de clădiri beneficiază de costuri reduse de operare și de întreținere. Gama CrystalWay integrează tehnologia LED, componente cu o durată lungă de viață și compatibilitatea cu tehnologiile de control automat, precum sistemele Eaton CGLine+ și CG-S. Cu o durată de viață estimată de 100 000 de ore, intervalele dintre operațiunile de întreținere sunt reduse considerabil.

CLS5867_HSHL_18_MODIF

Despre Eaton

Sectorul electric al companiei Eaton este lider global, cu experienţă în distribuţia energiei şi protecţia circuitelor, sisteme de alimentare de rezervă, control şi automatizare, iluminare şi securitate, soluţii şi dispozitive de cablare structurata, soluţii pentru medii periculoase şi dificile şi servicii de proiectare. Eaton se poziţionează, prin soluţiile sale, astfel incat sa poata răspunde la cele mai importante provocări actuale în materie de management al energiei electrice.

Eaton este o companie de management energetic, cu o cifră de afaceri de 20,9 miliarde USD în 2015. Eaton oferă soluţii eficiente energetic, care ajută clienţii să gestioneze energia electrică, hidraulică şi mecanică într-un mod mai eficient, mai sigur şi mai durabil. Eaton are aproximativ 96.000 de angajaţi şi comercializează produse către clienţi din peste 175 de ţări. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.eaton.eu.