Symaro – măsurare inovativă şi eficientă energetic pentru instalațiile HVAC

Economie de energie datorită măsurătorilor extrem de precise – senzorii Symaro™ înregistrează și transmit citirile extrem de rapid, oferind o bază optimă pentru un control exact, rentabil și eficient din punct de vedere al consumului de energie al întregii instalații HVAC.

Cu inovații, cum ar fi auto-monitorizarea integrată și multi-senzori extrem de versatili pentru diferite aplicații, senzorii Symaro sunt o investiție sigură în viitor. Și, datorită unui concept de instalare care a rămas neschimbat de zeci de ani, ei pot fi instalați rapid și puși în funcțiune – astfel încât investiția dvs. se amortizează chiar de la început.

symaro_s

O serie de senzori pentru a satisface orice nevoie. Fie că este vorba de măsurarea temperaturii, a presiunii, a umidităţii, a calităţii sau a debitului aerului în încăperi, conducte sau zone exterioare, Symaro oferă o gamă transparentă, clar structurată de senzori pentru măsurători și aplicații tipice HVAC. Gama include, de asemenea, multi-senzori care măsoară gaze mixte, precum și senzori pentru zone speciale, de exemplu în industria farmaceutică. Algoritmii de corecție digitală garantează semnale curate, clare de măsurare Aplicaţiile testate asigură compatibilitatea completă cu toate dispozitivele de comandă HVAC de la Siemens. În plus, conectarea la sistemele terțe standard de tip comercial este întotdeauna o opțiune datorită semnalelor de ieșire standardizate.

Confort ridicat și utilizare facilă. Symaro oferă o bază solidă pentru un confort optim atunci când vine vorba de climatul camerei. Senzorii permit ventilarea eficientă energetic şi controlată conform cererii pentru o atmosferă optimă a încăperii. Compensează automat schimbările în gradul de ocupare al clădirii, în utilizarea clădirii sau caracteristicile aplicaţiei.

Multi-senzorii cu valori afişate local oferă o perspectivă directă asupra citirilor de temperatură, de umiditate și de calitate măsurată a aerului. Iar afișarea temperaturii poate fi comutată de la ° C la ° F.

Calitate măsurabilă bazată pe mai mulți ani de experiență.
Symaro reflectă cei peste 60 de ani de experiență Siemens în dezvoltarea și producerea de senzori: senzorii Symaro sunt extrem de fiabili și proiectaţi pentru o instalare simplă, standardizată, cu rol de reducere a costurilor şi cu un efort de cablare redus și pornire rapidă. Aceştia au fost, de asemenea, testaţi în laboratorul Siemens HVAC. Symaro respectă toate standardele internaționale, cum ar fi CE, UL, C-Tick și RoHS.

Sprijin cuprinzător în toate aspectele. Cu Symaro vă este asigurat suportul complet Siemens, fie că este vorba de cursuri intensive de formare, instrumente practice, o documentație vastă sau asistență de specialitate.