Caldura acasa, de la primul pas peste prag

O casa calda si primitoare se simte de la primul pas peste pragul de la intrare. Oferta Purmo include diferite radiatoare care ofera atat confort termic, protejand casa de fluxul de aer rece de la usa de la intrare, cat si un plus de valoare estetica in hol.

Modelul Imia este o solutie excelenta pentru hol. Se caracterizeaza printr-un aranjament vertical al colectorilor curbati intr-un arc delicat. Accesoriile transforma acest emitator de caldura intr-un cuier atractiv si util pentru uscarea hainelor umede, intr-o zi ploioasa.

Purmo Imia

Radiatorul panou Vertical, cu panoul profilat, este foarte potrivit pentru un hol mic. Datorita designului sau subtire, modelul poate fi montat cu usurinta pe un perete ingust.

Purmo Vertical

O solutie de incalzire extrem de interesanta in hol este modelul Delta Column Bench. Datorita banchetei din lemn de la partea superioara, acest radiator poate functiona si ca o banca moderna, ideala pentru a schimba confortabil incaltamintea.

Delta Column Bench

Toate radiatoarele Purmo sunt disponibile, la cerere, in diferite culori. Puteti alege dintr-o bogata paleta de culori RAL si culori speciale.

Sursa articol: https://whatsup.purmo.com/ro/2018/07/caldura-acasa-de-la-primul-pas-peste-prag/