GEBERIT SILENT-PP – sistem de drenare optimizat acustic cu conexiune prin apăsare

Robust și sigur, chiar și la temperaturi scăzute, Geberit Silent-PP are capacitatea de a reduce semnificativ riscul de deteriorare sau rupere.

Designul premiat push fit are îmbunătățiri precum adâncimi de inserție vizibile și nervuri de prindere pe socluri, facând inserarea, alinierea și montarea rapidă și ușoară. Capacitatea avansată de performanță vine la prețuri accesibile, datorită prețurilor competitive.

Oriunde sunt necesare soluții de drenaj rapid, economic și optimizate acustic, Silent-PP este soluția ideală.

Avantajele sistemului de drenare Geberit Silent-PP. 7 motive bune pentru care sa alegi Silent PP.

1. Optimizare fonică. Performanţă sporită, zgomot redus.

Fitingurile optimizate hidraulic asigură o capacitate de scurgere mai ridicată şi diminuarea zgomotului în conducta de ape reziduale. Astfel, sistemul cu îmbinare prin apăsare Geberit Silent-PP este ideal pentru îmbinarea rapidă şi optimizată fonic a ramificaţiilor însă poate fi utilizat şi pentru coloana verticală.         

2. Aliniere simplă. Marcaj la 30° pe fiecare fiting.

Toate fitingurile dispun de mai multe marcaje vizibile la 30°. Acestea permit o aliniere rapidă şi simplă a întregului sistem de ape reziduale.

3. Dilataţie liniară redusă. Instalare fără mufă de dilataţie.

Dilataţia liniară redusă a conductei triplu-strat Geberit Silent-PP permite instalarea întregului sistem de ape reziduale fără mufe de dilataţie, economiseşte costuri şi reduce timpii de montaj.

4. Protecţie faţă de radiaţiile UV. Permite depozitarea temporară în aer liber.

Procentul ridicat de particule de calamină din conducte şi fitinguri previne în mod eficient fragilizarea materialului. Rezistenţa ridicată la UV permite depozitarea temporară convenabilă în aer liber.

5. Duritate ridicată la lovire la temperaturi joase.

Prelucrare în siguranţă chiar şi la temperaturi mai scăzute.

Prin alegerea materialelor robuste şi dure la lovire, conductele pentru ape uzate şi fitingurile Geberit Silent-PP pot fi prelucrate în siguranţă şi fără risc de rupere chiar şi la temperaturi scăzute.

6. Capacitate ridicată de scurgere. Optimizare hidraulică pentru o eficienţă economică sporită.

Geometria optimizată hidraulic a fitingurilor Geberit Silent-PP permite dimensionarea economică a acestora. Dimensiunile mai mici sunt mai convenabile şi prezintă o capacitate de încărcare superioară. Căminele pot fi proiectate la dimensiuni mai reduse, beneficiind astfel de noi reduceri de costuri.

7. Adaptoare sigure. Îmbinare fixă cu bucşe de strângere din oţel inoxidabil.

Pentru îmbinarea în siguranţă a ramificaţiilor din Geberit Silent-PP cu coloanele verticale din sistemul de drenare silenţios Geberit Silent-db20 există adaptoare cu o bucşă de strângere din oţel inoxidabil. Mufele fixe de reducţie îmbină cele două sisteme Geberit în mod sigur şi durabil.