Solutia perfecta pentru climatizare, incalzire si apa calda menajera: Pompa de caldura Dimplex Aer-Apa cu Hydrobox

Montarea unei pompe de caldura poate asigura climatizarea, incalzirea si apa calda menajera intr-o locuinta, fiind alternativa perfecta la sistemele de incalzire pe lemne sau peleti. De asemenea, aceste echipamente au un consum de curent electric redus cu 10-15% decat o centrala pe gaz in condensatie.

Varianta de pompa de caldura aer-apa este aproape egala ca si costuri de montaj, material + manopera cu variantele de centrala pe lemne + puffer sau variantele pe peleti. Mai mult decat atat, aceasta iti ofera mai multe posibilitati in viitor de consum zero si climatizare pe vara, fara costuri de intretinere si cu un cost lunar redus de curent electric. Ciupirom Instal asigura instalarea la cheie a sistemului dorit, dar si consultanta in alegerea corecta a acestuia.

Pompele de caldura aer apa cu Hydrobox de la Dimplex – Germania produc incalzire, climatizare, apa calda

  • Modul Hydrobox permite conectarea simpla si rapida a sistemului de incalzire / racire si cel de apa calda ,┬áocupa spatiu redus .
  • Unitatea externa este prevazuta cu compresor Scroll (inverter de mare eficienta si ultima tehnologie in domeniu) si este legata de cea interna printr-o linie de agent frigorific
  • Unitatea interna are intregata o pompa de recirculare de inalta eficienta , control al automatizarii , rezistenta electrica de rezerva .
  • Este necesar un rezervor tampon – puffer pentru a asigura debitul de apa de incalzire la o temperatura maxima de 55 grade .
  • Preparare a apei calde menajere in functie de cerinte.
  • Incalzire independenta: teava integrata pentru reincalzirea apei calde menajere de pana la 60 ┬░ C si ca rezerva pentru regimul de incalzire (incalzire de urgenta).
  • Poate fi utilizat in combinatie cu generatoare de caldura existente, cum ar fi cazane de petrol sau gaz (sisteme bivalente).
  • Control si monitorizare – inclusiv prin smartphone sau tablet─â: cu echipamentul Dimplex manager de pompe de caldura sau sistem Eco inteligent.

Ce pompa de caldura imi trebuie ?

Exemplu : O casa cu o suprafata utila de 150 mp deservita de incalzire in pardoseala cu izolatie polistiren de 10 cm . Un calcul simplu „de buzunar ” acoperitor si pentru apa calda este urmatorul : 150 mp * 60 wati/mp / 1000 => 9 kw pompa de caldura . La suprafetele mici pana in 90 mp cu incalzire in pardoseala se poate inlocui stocatorul (puffer ) cu butelie de egalizare .

Puteti obtine o oferta pentru una din cele 3 variante – de 6 kw, 9 kw sau ┬á14 kw dupa completarea datelor. Oferta cuprinde montarea la cheie cu boiler prepare apa calda intre 150 si 200 litri. Solicitati AICI O OFERTA DE PRET!