Solutia de top pentru curatarea aparatelor de aer conditionat: purificarea aerului cu ioni de argint!

Recomandat de pe Arhispec.ro
CLEANEX CLIMA Argint - Agent de curatare pentru aer conditionat
Fie ca vorbim de locuinta personala sau de locul de munca, aparatul de aer conditionat a devenit un articol indispensabil pe timpul verii cand temperaturile ating valori foarte ridicate. Aerul pe care il respiram reprezinta cel mai important element in ceea ce priveste sanatatea si starea noastra de confort, calitatea acestuia fiind data de gradul de puritate. Cu toate acestea sistemele de aer conditionat care nu au fost curatate pot cauza diverse afectiuni ale organismului prin imprastierea de microorganisme precum ciuperci, bacterii, mucegai si particule de praf.

Recomandare: Aparatele de aer conditionat trebuie curatate de minim 2 ori pe an!

Intretinerea si curatarea aparatelor de aer conditionat se recomanda a fi facute de cel putin doua ori pe an, o data la inceputul sezonului cald (mai-iunie) si o data la finalul acestuia (octombrie-noiembrie) pentru a indeparta eficient impuritatile existente si a imbunatati calitatea aerului respirat. Astfel, se pot evita eventualele alergii si boli (astm, boli de plamani) ce se pot instala in urma inhalarii unui aer contaminat de impuritati si microorganisme.

Un aparat de aer conditionat corect intretinut, cu filtrele curatate in mod regulat, are o multitudine de efecte benefice precum: filtrarea aerului interior de polen, tutun, mirosuri neplacute, germeni patogeni (virusi si bacterii daunatoare), aerosoli, microorganisme etc., purificarea si improspatarea aerului, distrugerea parazitilor si insectelor.

Solutia de top pentru curatarea aparatelor de aer conditionat: Cleanex Clima Ag

CLEANEX CLIMA Ag este un agent de curatare pentru aparatele de aer conditionat si are un puternic efect bacteriostatic datorita argintului coloidal continut. Acesta este un produs de top, care impune pe piata un nou standard al calitatii. Produsul este destinat uzului profesional pentru curatarea si dezinfectarea eficienta a tuturor tipurilor de murdarie agresiva (praf, nicotina, grasime) si este eficient in igienizarea si tratamentul bacteriostatic asupra microorganismelor, bacteriilor, mucegaiurilor si mirosurilor neplacute. De asemenea, utilizarea facila a acestuia este un plus pe care il aduce, reducand timpul de lucru si crescand eficienta curatarii. CLEANEX CLIMA Ag se aplica prin pulverizare pe vaporizator, filtre si condensatoarele lamelare, se lasa apoi 10 minute sa actioneze. Pentru finalizarea curatarii, filtrele si condensatoarele unitatilor externe se clatesc cu apa la presiune scazuta, iar pentru eliminarea resturilor de mizerie din vaporizatorul unitatii interne este suficienta pornirea aparatului de aer conditionat.

Specialistii CHEMSTAL recomanda curatarea profesionala si igienizarea aparatelor de aer conditionat pentru a beneficia de aer curat si proaspat pe durata intregului an si pentru a mentine sanatatea dumneavoastra si a familiei, atat acasa, cat si la locul de munca.