Smart Event in a Smart City ! IEAS 08 – 11 Septembrie 2015

ieasSmart Event in a Smart City !

IEAS – International Electric&Automation Show.

                        Bucuresti, Palatul Parlamentului / 08 – 11 Septembrie 2015        

 

Anul acesta IEAS aduce in prim-plan un concept inovativ si de mare actualitate pentru Romania, ce pune accentul pe valorificarea resurselor firmelor din industrie si promovarea produselor si serviciilor smart pentru orase – Smart City. Smart City la IEAS reprezinta: Energie Inteligenta,  Cladiri Inteligente, Tehnologii Inteligente, Transport Inteligent, Sisteme de securitate inteligente.

IEAS, International Electric&Automation Show, eveniment ce are loc anual in Bucuresti, in locatia Palatului Parlamentului, a ajuns anul acesta la editia cu numarul 11. Evenimentul IEAS reuneste timp de 4 zile companiile de referinta din industrie, institutiile de profil, reprezentanti ai autoritatilor locale, ministerelor precum si numerosi reprezentanti ai industriilor vizate. IEAS este un eveniment business to business, un eveniment tehnic, ce imbina elemente de show cu actiuni de matchmaking si business networking.

Industria este intr-o continua miscare si dezvoltare, acest lucru putand fi observat in prezent pe toate pietele, fie ca vorbim despre proiecte aflate in derulare sau proiecte noi. Numeroase companii de echipamente electrice, automatizari sau furnizoare de energie electrica au inteles importanta deosebita a prezentei lor in cadrul evenimentelor specializate. 2015 a adus o piata mult mai dinamica cu reveniri ale expozantilor din anii anteriori, dar si firme noi care au ales anul acesta sa fie prezente la IEAS. Peste 15% din numarul participantilor este reprezentat de companii din strainatate, din tari precum Bulgaria, Germania, Italia, Polonia, Spania, Ungaria si Turcia. Vor fi prezente aproximativ 95 de companii in cele 3 sali de expunere si se asteapta 4 000 de vizitatori pe perioada desfasurarii evenimentului.

Anul acesta, IEAS aduce in prim-plan un concept inovativ si de mare actualitate pentru Romania – Smart City. Smart City la IEAS vizeaza urmatoarele teme principale: Energie Inteligenta,  Cladiri Inteligente, Tehnologii Inteligente, Transport Inteligent, Sisteme de securitate inteligente.

In cadrul evenimentului vor avea loc o serie de workshop-uri menite sa aduca un plus de dinamism conferintelor traditionale. Peste 10 companii din domeniu vor sustine workshop-uri pe teme extinse, de la casa inteligenta si device-uri smart pana la transformatoare industriale. Acestea vor avea loc intr-un spatiu special amenajat in sala I.C.Bratianu avand o capacitate de 50 de locuri pentru public.

Elementele de show din acest an de care se vor bucura toti participantii la IEAS vor fi din aria produselor smart – cititoare smart de carti de vizita, modalitati de acces smart, info-touch-uri, aplicatii smart, zona de relaxare speciala si multe alte surprize.

IEAS 2015 se va  desfasura sub sloganul „Smart Event in a Smart City” si va fi evenimentul anului dedicat tehnologiilor si industriei. IEAS ramane partenerul de incredere pentru toti cei care activeaza in industria de echipamente electrice si automatizari.

Accesul la eveniment se face dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea in Palatul Parlamentului fiind E1/B3. Atat parcarea cat si accesul in eveniment sunt gratuite.

Pentru vizitarea expozitiei va rugam sa descarcati invitatia online accesand linkul de mai jos:

http://www.ieas.ro/invitatie-online/

 

Programul de vizitare este:

08 -10 Septembrie – 10:00 – 18:00

11 Septembrie – 10:00 – 16:00

 

Va asteptam la IEAS 2015!