O companie britanică majoră din sectorul energetic se pregătește să intre pe piața din România

O companie britanică de mari dimensiuni din sectorul energetic se pregătește să intre pe piața din România, fiind recunoscută ca cel mai important dezvoltator de energie solară din Europa.

Lightsource BP, parte a grupului petrolier britanic BP (anterior British Petroleum), va prelua controlul complet al afacerii și intenționează să pătrundă pe piața românească în acest an.

Conform informațiilor oferite de Profit, Lightsource BP este o companie cu o cifră de afaceri anuală de peste 200 miliarde de lire sterline și aproape 100.000 de angajați.

Tranzacția de preluare urmează să fie finalizată în prima jumătate a acestui an, după obținerea aprobărilor de reglementare necesare.

Descoperă oportunități de afaceri în domeniul energiei regenerabile din România! Ești în căutarea proiectelor și șantierelor din domeniul energiei regenerabile care sunt în curs de desfășurare în țară? www.victa.ro îți oferă acces la astfel de oportunități de ofertare. Alătură-te platformei noastre pentru a explora proiectele în derulare din diverse locații și domenii de activitate precum energia regenerabilă.

SURSA ARTICOL