Sistemul de încălzire și răcire în pardoseală Roth Original Tacker

Sisteme profesionale pentru rezultate de top
Acest sistem integrează componente proiectate să funcționeze impreună în armonie perfectă, asigurând premisele satisfacerii tuturor cerințelor legate de funcționarea sistemelor de incălzire. Sistemul Roth Original Tacker® și-a dovedit valoarea de peste un milion de aplicatii, si, utilizat impreună cu sistemul de țevi Roth DUOPEX S5® sau X-PERT S5®+ asigură punctul de plecare pentru crearea unui sistem de incalzire, care își va demonstra valoarea pe termen lung. Conectarea facila a țevii și tehnica patentată de pozare a acesteia devine astfel prima opțiune pentru întreaga gamă de aplicații, indiferent de gradul de complexitate. Fie că sunt abordate proiecte de construcții rezidențiale, birouri sau construcții industrial, rezultatul este de fiecare data la nivelul așteptărilor.

Trei pași până la perfecțiune
Proiectarea sistemului de încălzire este realizată computerizat, respectând normele în vigoare. Componentele de bază sunt realizate în fabrica proprie. Sistemul de țevi, izolația compozită și tehnica de fixare Tacker – patent propriu- sunt astfel proiectate pentru a funcționa ca un tot unitar.

Tehnica încălzirii și răcirii radiante Roth – confortul poate fi atât de simplu !
Ușurința montajului, cu gradul ridicat de flexibilitate, siguranța in exploatare dar și in manipulărea pe șantierul de construcții precum și eficiența superioară – acestea sunt caracteristicile sistemelor de incălzire și răcire radiantă Roth, chiar și în cazul unor proiecte dificile.
Sistemul Roth Original Tacker® face ca instalarea să fie foarte simplă permițând fixarea țevilor la distanța dorită, pentru o distribuție optimă a capacității de răcire și încălzire, chiar și în cele mai dificile situații de instalare. Structura constructivă a sistemului de incălzire și răcire radiantă Roth sunt conforme cu DIN EN 1264 („Incălzire prin pardoseală”), ținând cont de DIN 18560 („Sapele în constructii”), DIN 4109 („Izolare fonică în constructii”) și cu Regulamentul de Economisire a Energiei [EnEV]). Standardele înalte de calitate ale componentelor individuale și ale sistemului ca întreg sunt atestate de un număr mare de agremente tehnice și sunt monitorizate în vederea asigurării permanente a calitătii.

Cleme Roth Original Tacker®
Transmiterea eficientă a energiei termice
Roth, inventatorul sistemului Tacker, a imbunătătit continuu Clemele Originale Tacker®. Noile Cleme Roth Original xTacker®E oferă acum o funcția unica de ridicare a țevilor. Astfel se asigură un transfer și o distribuție îmbunătătită a energiei termice, țeava fiind întotdeauna complet și uniform integrată în șapă, chiar și dacă sapa este vascoasă. Impreună cu noul pinten dublu, clemele oferă factorul „X“ de performantă energetică, în termeni de eficientă, confort și sigurantă.

Pinteni dubli cu un nou design pentru o instalare mai ușoară
Pintenul dublu oferă protecție optimă împotriva smulgerii țevilor și o putere de reținere maximă, dar și certitudinea poziționării în sigurantă și precise în sistemul de panouri și role compozite Roth, chiar și în condiții dificile pe șantier.

Roth Original Tacker®2.0
Roth Original Tacker®– acum și mai ușor
În ciuda designului său modern și nou, noul Tacker cantăreste doar două kilograme. Are o carcasă suplă și o capacitate crescută de 135 cleme (cleme Roth Original Tacker®Ex), reducandu-se astfel semnificativ numărul de incărcări ale magaziei pe perioada montajului.
Roth Original Tacker este reglabil pe inăltime și poate fi configurat după cum este necesar, în funcție de dimensiunile preferate de utilizator.

Sistemul de panouri izolante compozite ROTH
Realizat din granule de polistiren, sistemul de panouri izolante compozite Roth respectă standardele în vigoare asigurând totodată rapiditate și ușurință în execuție. Sunt prevăzute cu o margine autoadezivă de 30 mm pentru o etanșare perfectă a panourilor, oferind astfel protecție la umezeală din sapă ( în conformitate cu DIN 18560 ) și , totodată, evitarea formării punților termice . Marcajul imprimat oferă posibilitatea unei pozari simple și precise a țevilor la distanța determinată prin calcule.

Soluții rezistente la solicitări intense
Sistemul de panouri izolante ROTH EPS 30 SE 26 mm poate fi utilizat oricând apar cerințe legate de încărcări mari ( show-room –uri, spre exemplu ). Acest sistem de panouri poate fi utilizat pentru încărcări de până la 35 KN/m2. Gama de sisteme de izolații Roth include de asemenea izolații suplimentare din polistiren sau poliuretan, pentru a fi utilizate atunci când soluțiile constructive o impun.
Noul sistem EPS DES 25-2 WLG 032 Ex asigură reducerea înălțimii sistemului constructiv al pardoselii până la 10 mm comparativ cu sistemele similare ce asigură izolarea fonica la impact. Datorită conductivității termice ( 032 ) izolația de tip NEOPOR asigură o izolație fonică optimă putând fi folosite în construcțiile de tip rezidențiale- multifamiliale cu respectarea normelor în vigoare.