PURMO : 5 recomandări de radiatoare panou pentru investiția ta

Purmo, lider în soluții sustenabile de confort termic ambiental vine în ajutorul tău cu 5 recomandări de radiatoare panou pentru investiția ta. Radiatoarele de tip panou de la Purmo se remarcă prin calitate, deoarece sunt fabricate în conformitate cu sistemul integrat de management ISO 9001 și ISO 14001, verificat de British Standards Institution Quality Assurance.

Soluțiile celui mai cunoscut producător de astfel de radiatoare sunt vopsite în dublu strat, prin metoda  de cataforeză și de prăfuire electrostatică. Aceste proceduri garantează, de fapt, obținerea unei suprafețe de lăcuire de cea mai bună calitate și o rezistență sporită.

Pe lângă beneficiile și garanția calității, radiatoarele Purmo aduc un plus de valoare estetică în orice interior. De asemenea, acestea pot fi utilizate atât în instalațiile de încălzire centrală cu conexiune monotubulară, cât și în cele cu conexiune bitubulară. În funcție de tipul de radiator, acestea pot fi branșate la instalație în mai multe variante. Gama variată de produse permite adaptarea adecvată a înălțimii, lungimii și puterii radiatorului, în funcție de necesitățile și caracteristicile fiecărei încăperi.

5 game de radiatoare panou recomandate de specialiștii PURMO:

  • Gama Purmo COMPACT – Radiatoarele din această gamă sunt cel mai des întâlnite în proiectele cu destinații diferite, pentru că se potrivesc oricărui tip de interior. Dimensiunile variate și posibilitățile multiple de conectare, fac din aceste radiatoare opțiunea preferată pentru confortul termic interior, indiferent de utilitatea spațiului sau stilul de amenajare interioară. Gama include radiatoare cu față profilată, cu sau fără ventil termostatic presetat, cu conectare laterală la dreapta sau la stânga, dar și cu conectare mediană inferioară.
  • Gama Purmo PLAN COMPACT – Radiatoarele Purmo cu fața plană sunt soluția ideală atât pentru clădirile noi, cât și pentru lucrările de renovare, mai ales dacă acestea nu urmăresc doar performanța energetică și confortul interior, ci și aspectul estetic și stilul distins al locuinței. Cu panoul frontal perfect neted și posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de culori, cu posibilitate de prindere pe perete sau cu suporți de pardoseală, cu sau fără ventil termostatic presetat, cu conectare laterală sau mediană, aceste radiatoare se integrează perfect în orice locuință decorată clasic sau modern.
  • Gama Purmo HYGIENERadiatoarele Hygiene sunt create special pentru spitale, instituții sanitare și alte spații cu cerințe igienice sporite. Produsele din gama Hygiene sunt construite fără elemente de convecție, fără protecții laterale sau capac superior tip grătar, pentru a minimiza suprafața pe care se poate depune praf, dar asigurând aceeași căldură confortabilă și ușor de controlat. Disponibile atât în varianta cu față profilată, dar și cu față plană, cu sau fără ventil termostatic presetat, radiatoarele din gama Hygiene sunt ușor de curățat și întreținut.
  • Gama Purmo RAMO – Sunt radiatoare cu conectori laterali care se evidenţiază prin panoul frontal neted cu linii orizontale inserate cu eleganţă, care este lipit pe panoul profilat, preferate în special pentru clădirile publice și de birouri. Versiunea cu înălțimea de doar 200 mm reprezintă soluția optimă pentru spațiile de birouri cu ferestre mari, luminoase. Radiatoarele din gama Ramo sunt disponibile cu sau fără ventil termostatic presetat și într-o gamă largă de culori RAL, incluse în paletarul de culori Purmo.
  • Gama Purmo VERTICAL – Acest tip de radiator este ideal în spațiile în care suprafața orizontală a peretelui este limitată. În școli, grădinițe și alte instituții destinate educației copiilor, spre exemplu, sunt necesare spații mari libere pe perete pentru materiale didactice și proiecția unor lecții demonstrative. Pentru astfel de proiecte, radiatorul panou Vertical reprezintă soluţia perfectă de căldură, siguranţă şi libertate creativă. Radiatoarele din gama Vertical sunt des întâlnite și în holuri sau în livinguri cu spații mari vitrate.

Vreți o ofertă de preț personalizată sau detalii despre produsele disponibile? Cu ajutorul formularului de mai jos puteți intra în contact direct cu specialiștii Purmo.