Senzorii Symaro de la Siemens – măsurare inovativă şi eficientă energetic pentru instalații HVAC

Acum poți controla consumul de energie al întregii instalații HVAC și economisi energie cu o soluție tehnologică dezvoltată de Siemens Building Technologies – liderul pe piata clădirilor și infrastructurilor sigure, eficiente din punct de vedere energetic și nepoluante senzorii Symaro™.

Cu ajutorul acestei inovații tehnice sunt înregistrate și transmise extrem de rapid citirile, iar datorită unui concept de instalare neschimbat de 10 ani, acestea pot fi instalate rapid și puse în funcțiune.

Măsoară absolut orice ține de aplicații HVAC

Symaro oferă o gamă transparentă, clar structurată de senzori pentru măsurători și aplicații tipice HVAC:  măsurarea temperaturii, a presiunii, a umidităţii, a calităţii sau a debitului aerului în încăperi, conducte sau zone exterioare. Gama mai cuprinde și multi-senzori pentru măsurarea gazelor mixte sau senzori pentru zone speciale, cum sunt cele din industria farmaceutică.

Fără probleme de compatibilitate.

Aplicaţiile testate asigură compatibilitatea completă cu toate dispozitivele de comandă HVAC de la Siemens. În plus, conectarea la sistemele terțe standard de tip comercial este întotdeauna o opțiune datorită semnalelor de ieșire standardizate.

Utilizare facilă, confort optim.

Senzorii Symaro oferă o bază solidă pentru un confort optim atunci când vine vorba de climatul camerei si  permit ventilarea eficientă energetic şi controlată conform cererii pentru o atmosferă optimă.  Compensează automat schimbările în gradul de ocupare al clădirii, în utilizarea clădirii sau caracteristicile aplicaţiei. De asemenea, afișarea temperaturii poate fi comutată oricând de la grade Fahrenheit (° F) la grade Celsius (° C).

Calitate măsurabilă bazată pe mai mulți ani de experiență.

Siemens dezvoltă și produce senzori de peste 60 de ani, experiență reflectată în calitatea măsurabilă și produsele aliniate tuturor standardelor internaționale (CE, UL, C-Tick și RoHS). Senzorii Symaro sunt extrem de fiabili și proiectați pentru o instalare simplă, standardizată, care permite reducerea costurilor și punerea rapidă în funcțiune, cu efort de cablare redus.

Sprijin cuprinzător în toate aspectele.

Dacă dorești să instalezi senzorii Symaro, beneficiezi de suportul complet Siemens, fie că este vorba de cursuri intensive de formare, instrumente practice, o documentație vastă sau asistență de specialitate.

Solicită o ofertă de preț completând formularul de mai jos: