Conceptul bailor de lux – redefinit de cada in forma de hamac care costa peste 30.000 de $

Cand visezi la o baie de lux, gandul iti poate zbura la o cada de baie generoasa, dotata cu sistem de recirculare a apei, puncte de masaj si sistem de incalzire. Dar luxul poate fi gasit si in lucruri mai simple, iar un design destul de indraznet, original si atipic poate castiga teren in fata inovatiei si tehnologiei.

foto: SplinterWorks

Pe acest lucru au pariat cei de la SplinterWorks cand au creat Vessel, o cada suspendata, realizata din fibra de carbon, care combina doua simboluri majore ale relaxarii: un hamac si o cada.

foto: SplinterWorks

Fara a atinge podeaua, suspendata printr-un sistem special de peretii baii, acesta cada este produsa la dimensiuni cuprinse intre 2.6 si 3 metri. Pentru o astfel de cada este nevoie de un sistem de scurgere special, plasat chiar sub partea cea mai joasa a hamacului, si de o baterie  minimalista, sub forma unei simple tevi curbate, iesita din podea si plasata la unul dintre capetele hamacului. Sub fibrele de carbon, cada are o spuma izolatoare care poate mentine apa calda pentru mai mult timp.

foto: SplinterWorks

Ai nevoie de o baie cu adevarat spatioasa pentru a experimenta rasfatul acestei cazi curbate dupa forma corpului tau, dar si de peste 30.000 de mii de dolari, pretul piperat al unei asemenea creatii de lux.