Peste 2000 de sisteme de climatizare specificate in ultimele 6 luni. Afla ce proiecte au nevoie de racoare in aceasta vara! 

Avand la dispozitie un instrument eficient de business intelligence care permite aflarea cantitatilor si brandurilor de produse specificate in proiecte de constructii, am dorit sa aflam cum se prezinta potentialul pietei de sisteme de climatizare si ventilare in acest an.

In ultimele 6 luni, in peste 300 de proiecte aflate in derulare la nivel national au fost specificate 2147 de sisteme de climatizare, 41% din acest total fiind destinate proiectelor din domeniul industrial, in timp ce 20% au fost specificate pentru constructii de tip office.

Vezi ce rata de specificare au avut in ultimele 6 luni alte produse pentru instalatii!

Raportat la zone, cele mai multe proiecte care au avut nevoie de sisteme de climatizare au fost in judetele Bihor si Timis, urmate de Cluj si Bucuresti. In ceea ce priveste brandurile, aceasta piata ramane in proportie de peste 90% nespecificata, iar in cazurile in care arhitectii au recomandat un branduri, Mitsubishi Electric, Daikin, Fujitsu si Panasonic s-au numarat printre preferate.

Afla proiectele care au nevoie de produse pentru instalatii!