Retelele modulare Transair® pentru aer comprimat, vacuum si gaze inerte sunt acum disponibile pentru proiectele d-voastra BIM: Transair® lanseaza libraria de repere compatibile BIM

BIM – Building Information Modeling – este o platforma electronica de colaborare in cadrul unui proiect de constructie, care reuneste toti actorii din cadrul proiectului, intr-o limba comuna.

BIM implica o colaborare stransa intre diferiti actori din cadrul unui proiect, pentru un control mai bun al tuturor fazelor de dezvoltare.

Intotdeauna in concordanta cu cerintele pietei, Transair® a constientizat rapid avantajele tehnologiei BIM pentru beneficiarii sai si a realizat un parteneriat cu BIM&CO, un specialist in acest domeniu de modelare grafica, integrare si publicare la nivel mondial a ofertei sale BSP ISO si NPT ANSI.

BIM simplifica procesul de modelare grafica in general si cel al retelelor pentru fluide industriale Transair® in particular si permite beneficiarilor sa:

– promoveze o mai buna colaborare intre diferitii actori ai aceluiasi proiect;

– dispuna de o vizualizare mai buna a tuturor etapelor;

– reduca riscul de a avea erori in cadrul proiectului.

>> Un nou serviciu propus de Transair®

Pentru a fi compatibil BIM, toate produsele Transair® sunt acum disponibile pe platforma BIM&CO, in format REVIT, in LOD (Level Of Detail) 200 si 400.

Toate particularitatile gamei de produse Transair® sunt automatizate intr-un sablon dedicat 100%.

Pentru a beneficia de acest serviciu nou trebuie doar sa:

– Va inregistrati pe platforma BIM&CO, (https://www.bimandco.com),

– Click pe pagina dedicata Transair®, apoi sa descarcati, gratuit, reperele necesare constructiei retelei d-voastra.