Recomandari pentru curatarea si igienizarea aparatelor de aer conditionat de uz casnic

In urma unor studii intreprinse de Centrul de Siguranta, Sanatate si Mediu Inconjurator din Marea Britanie (The Center for Safety, Health and Environment), s-a constatat ca aerul din interiorul incintelor noastre este de 10 ori mai poluat decat cel din exterior, in special din cauza neintretinerii corespunzatoare a aparatelor de aer conditionat. De aceea este necesar si foarte sanatos sa se efectueze in mod periodic si preventiv igienizarea completa a instalatiilor de climatizare.

Necuratat, sistemul de aer conditionat dezvolta un microclimat umed favorabil pentru dezvoltarea de microorganisme precum ciuperci, bacterii, mucegai si particule de praf, care pot afecta sanatatea, provocand afectiuni grave ale organismului. Algele si mucilagurile care apar in sistemul de evacuare a condensului genereaza mirosuri neplacute la pornirea echipamentelor de aer conditionat. Alaturi de acestea, praful si alti agenti alergogeni depusi pe filtrele aparatelor, pot altera calitatea aerului respirat.

Pe langa acestea, apare si problema costurilor de exploatare, care pot creste considerabil, intrucat aparatele de aer conditionat ce au filtrele si radiatoarele murdare au o eficienta cu peste 20% mai mica, dar consuma la fel de mult.

In ceea ce priveste curatarea si igienizarea sistemelor de climatizare de uz casnic se recomanda utilizarea produselor Climanet Spray, Climasan Spray si Climatab.

Solicita o oferta de pret pentru cele mai bune produse destinate curatarii aparatelor de aer conditionat!

Produsul Climanet Spray este un detergent spumogen pentru curatarea radiatoarelor lamelare ale aparatelor de aer conditionat sau altor echipamente. Produsul elimina eficient depunerile de praf si mizeria chiar si de natura organica (musculite,etc) prin pulverizarea directa pe zona de curatat. Spuma rezultata va penetra in locurile murare si nu necesita clatirea cu apa.

Pentru igienizare si eliminarea microorganismelor daunatoare sanatatii se va utiliza produsul Climasan Spray, detergent igienizant, deodorant, placut parfumat, cu actiune eficienta pentru filtrele aparatelor de aer conditionat. Actiunea sa puternica, garanteaza o igienizare eficienta  si asigura un miros placut.

In ceea ce priveste prevenirea formarii ulterioare de microorganisme, se recomanda utilizarea pastilelor igienizante, Climatab. Acestea previn fenomenele de descompunere si formarea de alge si mucilaguri urat mirositoare daunatoare sanatatii care pot infunda instalatia de evacuare a condensului.  Pastila se pune in canalul de preluare a condensului, cat mai departe de evacuare, utilizand cate o pastila o data la 15-20 de zile.

Solu┼úiile de intre┼úinere a aparatelor de aer condi┼úionat din gama CHEMSTAL au fost selec┼úionate ┼či testate in parteneriat cu specialistii companiei italiene FACOT CHEMICALS ┼či acoper─â intreaga gam─â de probleme de igienizare a acestui tip de instala┼úii. Expertiza de peste 50 ani a acestora in domeniul productiei de aditivi tehnici reprezinta garantia unor solutii practice si eficiente.┬á