Efectul terapeutic al panoului Helvetic – Sunjoy

Panourile radiante HELVETIC – SUNJOY sunt cu functionare semipermanenta – ele isi pastreaza functionarea in scop terapeutic separat de functia de incalzire, chiar si atunci cand nu indeplinesc functia de incalzire a locuintei. In urma studiilor de lunga durata efectuate in cele mai importante institutii de profil din lume s-au constatat efecte terapeutice miraculoase ale acestor adevarate izvoare de sanatate fara niciun fel de efecte secundare.

Iata care sunt efectele terapeutice ale panourilor Helvetic – Sunjoy:

1. Echilibreaza tensiunea arteriala si imbunatateste circulatia sanguina;
2. Intareste sistemul imunitar;
3. Ameliorarea durerilor reumatice;
4. Eliminarea metalelor grele din organism;
5. Usureaza respiratia;
6.  Atenuarea si uneori chiar eliminarea sforaitului;
7.  Previne aparitia diverselor boli geriatrice;
8.  Incetineste fenomenul de imbatrinire;
9.  Eliminarea totala a microbilor, virusilor, bacteriilor si acarienilo;
10. Prevenirea cancerului;
11. Previne aparitia nodulilor limfatici;
12. Amelioreaza simptomele menopauzei;
13. Vindecarea herpesului Zoster;
14. Vindecarea lumbagoului;
15. Cea mai buna terapie in vindecarea leucoreei;
16. Imbunatateste vederea si previne aparitia unor boli oculare;
17. Amelioreaza si ajuta la prevenirea depresiei;
18. Imbunatateste somnul si previne insomnia;
19. Previne si amelioreaza astmul si un spectru larg de alergii;
20. Imbunatateste activitatea si apetitul sexual.
Toate aceste efecte terapeutice pot fi dovedite cu teste, analize si experimente realizate in renumite institutii de profil.

RADIATIA INFRAROSIE – sunt raze cu lungime de unda cuprinsa intre 4 si 14 microni (radiatiile cu lungime de unda mai mare de 500 microni intra in gama microundelor care au efect daunator pentru sanatate). Radiatiile infrarosii pana in 20 microni sunt benefice pentru sanatate si sunt usor absorbite de corpul uman fiind recunoscute in lumea medicala pentru eficientizarea activitatii fiziologice la nivel celular. Radiatia infrarosie are un rol foarte important in reglarea echilibrului termodinamic al organismelor vii.

Ce sunt IONII NEGATIVI şi care este importanţa lor ?

EMISIA DE IONI NEGATIVI se realizeaza in baza unei tehnologii de ultima ora la baza careia sta un mineral din grupul silicatilor (turmalina) cu proprietati deosebite in ceea ce priveste emisia de ioni negativi.

Turmalina este o piatra semipretioasa care are efecte terapeutice extraordinare, dovedite stiintific. IONII NEGATIVI au un rol foarte important in anihilarea radicalilor liberi, efectele resimtite de catre organismul uman fiind foarte importante in ceea ce priveste intarzierea aparitiei efectelor imbatrinirii, o imbunatatire substantiala a tonusului psihic si o intarire substantiala a sistemului imunitar.

V-ati intrebat vreodata care este motivul pentru care este recomandabil sa ne aflam cat mai des afara, in aer curat? Ori de ce simpla deschidere a ferestrei nu este suficienta? Deoarece, in atmosfera, si mai ales la munte, sunt prezente asa-numitele “VITAMINE ALE AERULUI”, care lispsesc din locuintele noastre. Aceste “vitamine” nu sunt altceva decat aeroioni negativi, lipsiti de gust si miros, cu efecte binefacatoare asupra organismului.

Aceasta adevarata “uzina de vitamine”, pe langa improspatarea aerului din casele noastre, are un rol important in profilaxia si tratamentul unor afectiuni si boli. Ionii sunt particule încărcate electric, rezultaţi ca urmare a acţiunii unei cantităţi suficiente de energie aupra unor molecule ca O2, CO2, H2O, astfel incât acestea pierd sau câştigă un electron. Electronul liber se cuplează cu o moleculă alăturată care se transformă în ion negativ.

Molecula originală din care a plecat electronul devine acum ion pozitiv cu un rol daunator pentru sanatatea omului deoarece acesta interferează cu particule de praf şi alte elemente nocive din atmosferă formând particule mai mari.

Particulele incarcate negativ au o durată mica de existenta, fiind in schimb deosebit de mobile. In natura ionii se formeaza intr-o multitudine de moduri. In general sunt generati de razele cosmice, razele ultaviolete, frictiunea curentilor de aer, caderile de apa si plantele. Ca exemplu putem da acele de brad si ferigile care emit cantitai relativ mari de ioni negativi.

Unii specialisti din domeniu (Fred Soyka, Bruce Rosenberg) sustin ca datorita influentei solare si lunare asupra suprafetei pamantului si apei, aerul este fortat sa iasa din pamant respectiv ionii pozitivi, (deoarece pamantul are o incarcare global negativa) asa-numita respiratie „toxica” (cu ioni pozitivi).
In mod uzual doar o cantitate infinitezimala din atomii din atmosfera sunt ionizati.

In mod normal ionii pozitivi si negativi sunt ca numar de valori sensibili egale, cu o mica marja în plus pentru ionii pozitivi. Totusi in unele regiuni (malul marii, cascade de apa) unde apa se afla intr-o continua miscare proportia se schimba devenind 2000 ioni negativi fata de 1000 ioni pozitivi pe cm3.

S-a constatat ca acest raport este de departe cel mai benefic pentru fiinta umana.La polul opus s-a constatat ca furtunile din deserturi sau alti curenti de aer cald modifica numarul de ioni din atmosfera pana la un raport de 33/1 in favoarea ionilor pozitivi. Ca exemple: Sharan in Israel, Foehn in Alpi, Sirode, Sino, Mistral, Bora, Yoni.

Oriunde in lume efectul lor asupra fiintelor umane este unul deosebit de nociv. Totusi cel mai nociv sistem, din punct de vedere al incarcarii cu ioni pozitivi raman marile aglomerari urbane si industriale. Gazele de esapament, smogul industrial, reziduurile de anvelope, fumul de tigara, cenusa, toate distrug ionii negativi fie neutralizandu-i, fie încarcandu-i chiar pozitiv.

In interiorul blocurilor moderne cu peretii de ciment si fier se formeaza adevarate custi Faraday electromagnetice, care absorb sarcinile negative, lucru facut si de surse de apa, de aer conditionat, cuptoare cu microunde.

Sarcina electrostatica pozitiva a produselor din materiale plastice omniprezente completeaza acest tablou sumbru pentru ionii negativi care nu depasesc 100/cmc in orice incapere fata de valoarea uzuală de 1000 sau benefica de 2000.

Conform teoriei unuia dintre pionierii studiului actiunii ionilor, Vasiliev, ionii negativi actioneaza asupra terminatiilor nervoase din plamani modificand starea sistemului nervos central si de acolo asupra organelor periferice.

Doctorul Albert Kruger a descoperit ca ionii negativi maresc rata vitezei de oxidare a serotoninei din sange. Pe de alta parte el a observat ca ionii pozitivi incetinesc viteza de baleiere a cililor din esofag de la 900 la 600 cicluri pe minut, diminuând mobilitatea mucoasei, scazand astfel rezistenta la factorii patogeni din aer. Ionii pozitivi favorizeaza vasoconstrictia si maresc ritmul respiratiei. Ionii negativi reduc nevroza si anxietatea, maresc apetitul si setea, cresc stimulii sexuali.

In urma unui experiment cu generatoare de ioni negativi intr-o gradinita s-a constatat ca a crescut puterea de concentrare a tuturor copiilor, cei hiperactivi au devenit mai calmi, iar senzatia de oboseala s-a diminuat in cazul tuturor subiectilor, ionii negativi din creier marindu-le totodata amplitudinea ceea ce conduce la o putere de concentrare sporita. De asemenea acestia favorizeaza din lobul occipital in cel parietal, temporal, ajutand in propagarea undelor cele din urma in lobul frontal, intr-o distributie uniforma, generand o stare de calm.

Din punct de vedere fizic se amelioreaza alergiile, sinuzitele, astmul bronsic, migrena, arsurile si durerile postoperatorii.

Este cunoscut ca este mult mai usor sa preintampinam boala decat s-o tratam. Numai ca in zilele noastre e foarte greu, data fiind poluarea care ne inconjoara, sa respiram aer curat in orase. Ca sa putem face acest lucru, e necesara o excursie la munte ori la mare, lucru care nu este intotdeauna la indemana din cauza costurilor sau a lipsei de timp liber.

Si totusi trebuie sa respiram tot timpul aer curat si neviciat, nu doar cateva zile pe an. Care ar fi solutia? Tocmai acest aparat minune. Nu numai ca puteti aduce in casele dvs. sau la locurile de munca prospetimea si puritatea aerului montan, dar acum va e la indemana sa beneficiati si de proprietatile curative ale panoului radiant HELVETIC – SUNJOY. S-a constatat ca in urma folosirii sale se mareste capacitatea de munca fizica si intelectuala cu aprox. 15-20%.
Totodata aparatul are un rol de neutralizare a ionilor pozitivi ce sunt emanati de catre aparatele electrice (computere, televizoare, radiouri, etc).

Scaderea concentratiei de praf, a alergenilor si microbilor de 8-10 ori, precum si reducerea de 10-20 ori a rodonului (element radioactiv eliminat de sol si de constructie), reprezinta un alt atu in favoarea utilizarii sale.

Efecte benefice asupra anumitor boli:

Boli ale sistemului cardiovascular:
In tromboflebita, hipertonie, hipotonie, stenocardie, neuroza inimii, dereglari neinsemnate ale circulatiei sanguine intracraniene – posedand o actiune anticoagulanta aeroionii negativi imbunatatesc circulatia sangelui. Drept rezultat se franeaza formarea depunerilor de colesterol pe peretii vaselor sanguine si se normalizeaza tensiunea arteriala.

Bolile sistemului respirator:
In infectiile respiratorii acute, bronsite cronice, bronhopneumonii, tuberculoza de gradul unu – se stabileste stratul de protectie a alveolelor plamanilor (surfoctant), protejand alveolelor de inflamatie, hematoame, distructii inflamatorii si embolii. Plamanii se indreapta si se maresc in volum.

Bolile schimbului de substante:
In alergii, urticarie, dermatite si alte tipuri de reactii alergice se micsoreaza concentratia alergenilor si prafului, devin mai rare si mai usoare crizele de alergii, dispar si se micsoreaza urticaria si dermatitele.

Bolile de piele:
Eczeme, plagi, ulceratii, se micsoreaza intensitatea durerii si infectarea microbiana a plagilor, se intensifica perioada de convalescenta.

Bolile sistemului gastro-intestinal:
Gastroduodenita cronica, ulcer gastro-duodenal, in deschineziile cailor biliare terapia cu ioni anihileaza urmarile stresului normalizand activiatea celulelor secretorii ale stomacului, se micsoreaza durerile, dispar dereglarile dispeptice, se intensifica regenerarea mucoasei tractului intestinal.

Boli ale sistemului endocrin:
In dereglarea ciclului menstrual, in caz de hipolactatie, dereglari sexuale se imbunatateste alimentatia cu sange a organelor bazinului mic si a glandelor cu secretie interna. Se normalizeaza ciclul, se maresc lactatia si activitatea sexuala.

Bolile sistemului nervos:
In cazul stresului, oboselii cronice, neurozelor, neuralgiilor, durerilor fantoma terapia aeroionica are actiune antistresanta pe baza normalizarii schimbului ionilor de calciu in celule.

Bolile ochilor sint de asemenea ameliorate:
In cheratite, blefarite, cheratoconjunctivite, glaucom, cataracta, se micsoreaza durerile, fotofobia, se incetineste dezvoltarea glaucomului si cataractei.

Principiul de lucru:
In panoul radiant Helvetic, fluxul aeroionic se formeaza cu ajutorul descarcarii incetinite, avand ca efect saturarea incaperii cu aeroioni negativi, care, inspirati fiind, isi cedeaza incarcatura electrica hematiilor din sange, iar acestea celulelor din organism normalizand astfel schimbul de substante. Utilizare
Incaperi de locuit, birouri, institutii de invatamant si sportive, institutii medicale si profilactorii, restaurante, piscine, scoli, gradinite, birouri, magazine, hale, biserici, hoteluri, ateliere, incaperi cu praf de hartie, ciment, elemente radioactive.

TEHNOLOGIA NANOSILVER

Consta in acoperirea cu un strat coloidal de argint a sistemului generator de infrarosii. Samsung a dezvoltat aceasta tehnologie pentru ca este o metoda sigura si sanatoasa de igienizare si dezinfectie a aerului ce intra in contact cu alimentele si pielea. Aceasta tehnologie aplicata la panourile radiante face ca microbii, bacteriile si virusii din incaperi sa fie eliminati inainte de a avea posibilitatea sa ajunga in organismul nostru, majoritatea agentilor patogeni fiind eliminati dupa mai putin de 5 minute de functionare a aparatului! Pe linga acest rol dezinfectant, panourile Sunjoy elimina aproape instantaneu fumul din incaperi si mirosurile neplacute.

Tehnologia nanosilver combinata cu emisia de ioni negativi pe baza de turmalina si radiatie infrarosu este unica in lume fiind o inventie Samsung pusa la dispozitia Energy Korea, producatorul panourilor SUNJOY – HELVETIC.

Pentru mai multe informaii despre panorile Helevtic – Sunjoy, va invitam sa accesati: https://www.sunjoy.ro/