Testo Romania a lansat propriul laborator de metrologie pentru etalonarea analizoarelor de gaze

Etalonare înseamnă calitate și sigurantă maximă

Testo aniversează anul acesta 60 de ani de la înființare. Cu această ocazie, Testo România a pus bazele propriului laborator de metrologie. Suntem mândri să vă aducem la cunoștință înființarea laboratorului de etalonări din cadrul Testo România ce este atestat de către Biroul Român de Metrologie Legală pentru etalonarea analizoarelor de gaze de ardere portabile.

Măsurările sunt activități ce le desfășurăm în fiecare zi, mai ales în cadrul muncii noastre. Indiferent dacă trebuie să reglăm un sistem de ventilație sau încălzire, să monitorizăm temperatura într-un depozit frigorific sau să măsurăm presiunea într-un proces industrial, aparatele de măsură utilizate trebuie să fie precise și de încredere.

Gazele pentru care laboratorul Testo Romania dispune de capabilitate sunt: O2, CO, NO, SO2.

Etalonarea presupune compararea valorilor măsurate de instrumentul dumneavoastră cu valorile indicate de un instrument de referință, în condiții specificate.

Testo România este certificată de către DEKRA Certification GmbH conform sistemului de management al calității ISO 9001. În plus, laboratorul de metrologie asigură trasabilitatea la standardul internațional ISO 17025 cu privire la cerințele aplicabile laboratoarelor de etalonări și încercări.

Colaborarea cu Testo înseamnă a beneficia de servicii complete, prompte și profesionale,  de la un singur furnizor:

Mai multe detalii despre produsele si serviciile de etalonare metrologice gasiti AICI.