Top 3 trenduri pe cale de disparitie in 2018

In ultimii ani amenajarile interioare au fost marcate de cateva preferinte clare care au fost adoptate intr-o multime de proiecte rezidentiale, HoReCa sau comerciale. Cu toate acestea, asa cum ne-a invatat timpul, moda vine si trece, iar cateva dintre trendurile care au fost populare in 2016-2017 au ajuns acum aproape de saturatie.

1. Becurile Edison
Becurile Edison, cu aspect vintage, filamentul la vedere si lumina calda au fost o alegere foarte populara in ultimii 2 ani pentru o multime de locatii HoReCa, dar si intr-o multime de locuinte private. Expertii in amenajari sunt insa de parere ca in 2018 se va face tranzitia de la corpuri de iluminat expuse la corpuri de iluminat incastrate in gips-carton.

2. Blaturile din granit pentru bucatarie
Rezistenta si aspectul placut al granitului au fost elementele care l-au facut sa fie ales in amenajarea bucatariilor, insa pe viitor oamenii vor trece la blaturi mai versatile si cu intretinere redusa, cum ar fi cuartul, este de parere designerul David Crowell, fondatorul Crowell & Co.

3. Lemnul reciclat – europaletii
Folosirea lemnului reciclat in amenajarile interoare va disparea treptat. De la masute de cafea la canapele din paleti, designerii incep sa se distanteze de aceste trenduri.

Pe ARHISPEC, cea mai mare biblioteca virtuala cu documentatii tehnice de produse pentru constructii poti cere direct de la producatori oferte pentru peste 10.000 de produse. Mai poti de asemenea sa descarci fisiere BIM, CAD, brosuri sau fise tehnice, pentru a construi si amenaja conform cu proiectul.

Creeaza-ti in doar 3 minute cont pe ARHISPEC si foloseste in avantajul tau beneficiile platformei!