Promotie Siemens: La fiecare 10 apometre achizitionate primiti unul cadou!*

Promotie Siemens: La fiecare 10 apometre achizitionate primiti unul cadou!*

 

061071_0000_

*Stocul si perioada de desfasurare ale campaniei sunt limitate.

Apometrele care fac subiectul campaniei promotionale sunt tip WFK40.D110 si WFW40.D110.

Pretul pachetului de 10+1 apometre este de 96 euro (plus TVA), iar comanda minima este de 10 apometre (de apa calda sau rece) cu plata la livrare. Bonusul se aplica doar pentru pachetele de 10 sau multiplu de 10 apometre cumparate. Promotia este valabila pana pe 1 aprilie 2016 si este adresata exclusiv persoanelor juridice.

Apometrele tip WFK40.D110/ WFW40.D110 masoara consumul de apa rece/ calda fara a mai fi nevoie de zona de traseu liniar.

Apometrele pot fi echipate cu module puls pentru colectarea datelor de consum. Aceste apometre au rotor hidraulic cu functionare uscata, ceea ce prezinta rezistenta ridicata la inghet. Totalizatorul nu intra in contact cu mediul masurat si deci nu este influentat de particulele din acest mediu. Pentru a asigura o acuratete cat mai mare si o utilizare buna in toate conditiile de functionare, rotorul hidraulic este sustinut de doi rulmenti si este echipat cu protectie impotriva influentarii magnetice.

Produsele pot fi comandate folosind datele de contact de pe pagina www.siemens.ro/promotie.

Pentru mai multe informatii consultati regulamentul campaniei sau contactati-ne!

Gama de apometre Siemens Building Technologies cuprinde de asemenea si:

– Contoare de apa┬á mecanice cu comunicare radio care pot fi montate pe el module electronice AMR si walk by pentru citire la distanta

– Module AMR si walk by care inregistreaza si proceseaza pulsurile contoarelor de apa pregatite pentru transmisie radio si transmite datele unui sistem de citire

– Contoare de apa electronice – Contor electronic cu baterie pentru citirea si acumularea datetor de consum in instalatii de apa. Pastrarea datelor si afisarea valorii cumulate intr-o zi ce poate fi aleasa.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail buildingtechnologies.ro@siemens.com.