Prima oferta complexa de obiecte sanitare pentru spatii publice cu certificare LEED BREEAM

Obiectele sanitare destinate spaţiilor publice trebuie să fie durabile şi capabile să reziste la diverse tipuri de comportamente pentru a oferi cele mai înalte standarde de igienă şi confort. Oferta FERRO conţine o serie de produse care îmbină designul atractiv cu o funcţionalitate ridicată, adaptată acestor amenajări cu cerinţe specifice.

Baterii eficiente energetic, cu consum redus de apă

O atenţie specială a fost acordată bateriei SIROCCO Senzor, care corespunde celor mai înalte standarde privind eficiența energetică, consumului redus de apă – debit de până la 5,0 l/min.-, funcţionalităţii şi design-ului impecabil. De asemenea, o altă propunere foarte utilă sunt bateriile cu temporizare, aparţinând liniei de baterii Presstige.

Deschiderea debitului de apă pentru bateriile cu temporizare este realizată prin apăsarea butonului de acţionare montat pe corpul bateriilor. În plus faţă de bateriile clasice, linia Presstige oferă posibilitatea ajustării debitului de apă, iar bateriile sunt proiectate pentru a putea oferi 1,5 litri de apă/acţionare. Sunt cele mai economice baterii din clasa standard. Pe lângă utilitatea lor, bateriile Presstige au drept avantaj şi designul atractiv.

Având în vedere băile din clădirile publice care doresc să primească “eticheta verde”, FERRO a creat o baterie special proiectată pentru clădirile care fac obiectul unei evaluări multicriteriale de calitate a LEED şi BREEAM. Aceasta este prima ofertă complexă de pe piaţă privind economisirea apei şi a energiei necesare producerii apei calde.

Bateriile certificate LEED/BREEAM din catalogul FERRO au în plus față de bateriile standard:

  • Agion: tehnologie revoluționară de eliberare a ionilor de Ag+
  • Alesta®: acoperire cu strat antimicrobian
  • Mâner medical special care oferă protecţie unică împotriva microbilor şi migrarea bacteriilor, mucegaiului, igrasiei, virușilor etc.

Consultă catalogul de obiecte sanitare FERRO 2018!