Top 10 motive pentru a alege brandul NOARK

Fiabilitate, montare ușoară, calitate sau design funcțional – acestea sunt doar câteva din motivele care vă vor convinge că brandul Noark este soluția ideală în ceea ce privește dezvoltarea, producerea și distribuirea de echipamente și componente electrotehnice.

Vă invităm să descoperiți cum arată cele 10 atuu-uri ale NOARK:

1. FIABILITATE – Vă puteți baza nu numai pe calitatea produselor, ci și pe logistica impecabilă și pe nivelul ridicat al serviciilor pentru clienți.

2. 5 ANI GARANȚIE – Garantăm calitatea și fiabilitatea produselor noastre cu o garanție extinsă de 5 ani.

3. MONTARE UȘOARĂ – Construcția inteligentă a produsului permite montarea rapidă și ușoară.

4. DESIGN FUNCȚIONAL – Am reușit să conectăm eficient designul și aspectul funcțional al produsului. Nu mai trebuie să faci compromisuri.

5. CALITATEA PRODUCȚIEI – Noi credem că cele mai bune produse se bazează pe cele mai bune materiale și o calitate ridicată a producției.

6. ASISTENȚĂ IMBATABILĂ – Serviciul personal înainte și după vânzare este standard pentru noi.

7. ABORDARE INDIVIDUALĂ – Nu ținem cont de dimensiunea clientului sau partenerului, ne apropiem de fiecare individual și cu atenție activă.

8. REȚEA DE DISTRIBUȚIE EXTINSĂ – Pentru a asigura disponibilitatea gamei largi de produse către clienții noștri, continuăm să extindem rețeaua de distribuție.

9. FLEXIBILITATE – Suntem deschiși și flexibili. Putem oferi soluții adaptate cerințelor individuale ale clienților și partenerilor.

10. AVEM ÎNCREDEREA CLIENȚILOR – Numărul total de reclamații înregistrate de noi sunt o miime din total vânzărilor.