NRG – Sfaturi pentru alegerea sistemelor de porți automate

NRG are o vastă experiență în livrarea soluțiilor automate de acces, fie că este vorba de soluțiile de automatizare a ușilor și porților, de sistemele de management al parcărilor sau barierelor automate. Compania colaborează cu furnizori de renume și pune întotdeauna calitatea în prim plan.

Care sunt trei capcane des întâlnite la achiziția sistemelor de porți automate pentru zone rezidențiale?

Prima capcană este prețul mic în spatele căruia se află o calitate slabă. Acest factor face ca durata de viață a acționării să fie redusă de la 10-12 ani la 3-4 ani.

A doua capcană este vânzarea prin internet fără consultanța necesară de specialitate. Asta duce la alegerea unei acționări fără a ține cont de necesitățile porții.

A treia capcană face referire la lipsa serviciilor de montaj sau montajul prin terți. Astfel, există riscul unui serviciu de calitate inferioară comparativ cu firmele specializate pe consultanță, vânzare și instalare.

Care sunt 3 sfaturi pe care le-ați acorda unui beneficiar din domeniul rezidențial pentru achiziția corectă a porților automate?

1. Achiziționați ținând cont de sfaturile specialiștilor. Așa cum am menționat anterior, consultanța este un factor extrem de important în procesul de achiziționare. Specialiștii vă pot ajuta să faceți cele mai bune alegeri, raportate la nevoile dumneavoastră, și să evitați potențiale riscuri.

2. Instalați folosind firme specializate care au tehnicieni cu experiență. Instalarea este extrem de importantă când vine vorba despre funcționarea propice a porților.

3. Nu puneți în balanță doar prețul ca fiind primul criteriu, sunt alte aspecte mult mai importante. De exemplu, luați în considerare experiența producătorului și a furnizorului, profesionalismul echipei care instalează automatizarea, consilierea și implicarea echipei.