Genmod Serv: ”Extinderea ariei geografice de activitate a firmei a venit in mod natural, ca rezultat al unei bune relationari cu un numar foarte mare de “actori” din domeniul stocarii fluidelor.„

 

Specialistii Instal Focus au stat de vorba cu directorul general al companiei Genmod Serv, Dragos Moldoveanu, pentru a afla mai multe despre expansiunea companiei in afara granitelor Romaniei.

In continuare vom afla care sunt tipurile de produse cele mai solicitate, motivele expansiunii in afara granitelor si motivatia pentru aceasta decizie, dar  si care sunt planurile de viitor ale companiei.

 1. Am citit pe website-ul dumneavoastra ca va doriti sa deveniti lideri de piata in serviciile pe care le oferiti, iar rezultatele indica faptul ca sunteti pe drumul cel bun. Ce planuri aveti pentru perioada imediat urmatoare pentru a va atinge obiectivele?

Dragos Moldoveanu: Da, asa e. Ca obiectiv pe termen scurt, Genmod isi propune sa devina lider de piata, garantand calitatea, accesibilitatea si flexibilitatea produselor si a serviciilor oferite. Mai mult, ne-am extins in afara granitelor Romaniei, iar incepand din luna noiembrie a anului curent sunt disponibile datele de contact ale reprezentantiilor din Danemarca si Portugalia.

2. Care sunt tipurile de produse cele mai solicitate si pentru ce investitii?

Dragos Moldoveanu: Gama de rezervoare pe care le furnizeaza Genmod Serv cuprinde: rezervoare metalice supraterane modulare (cilindrice si rectangulare) din otel galvanizat, otel vitrificat, otel inox si aluminiu. Acestea pot fi: rezervoare pentru apa potabila, rezervoare apa PSI, rezervoare pentru irigatii, rezervoare apa industriala sau de proces. Serviciile oferite de compania noastra cuprind: servicii de mentenanta & service rezervoare; hidroizolare rezervoare; servicii in domeniul PSI; servicii de mentenanta & service grupuri electrogene; consultanta pentru studii de fezabilitate, proiecte tehnice si achizitii rezervoare.

3. Datorita carui motiv ati decis sa va extindeti in afara tarii. Cat de dificil a fost să ajungeti la acesti clienti în afara tarii?

Dragos Moldoveanu: Extinderea ariei geografice de activitate a firmei a venit in mod natural, ca rezultat al unei bune relationari cu un numar foarte mare de “actori” din domeniul stocarii fluidelor. Am constatat cu placere faptul ca produsele romanesti sunt privite cu incredere de catre clientii straini. Acest lucru ne-a oferit motivatia necesara pentru a merge departe de casa. In acest moment avem capacitatea de a livra si instala rezervoarele produse de noi oriunde in lume. 

4. Care sunt tarile in care Genmod Serv este prezenta si cum va pot gasi acolo potentialii clienti?

Dragos Moldoveanu: Potentialii clienti din Romania ne gasesc la urmatoarele contacte:

SC GENMOD SERV SRL

Telefon ROMANIA: (+4) 0723.644.517 ; (+4) 0772.149.050

Telefon / FAX ROMANIA: (+4) 0344.802.181

Email: office@genmod.ro | sales@genmod.ro | tehnic@genmod.ro 

Website: http://genmod.ro/

Iar din luna noiembrie a acestui an, potentialii clienti din afara granitelor, pot contacta reprezentantele noastre din Portugalia si Danemarca:

Telefon reprezentant PORTUGALIA: (+351) 919.633.960,  portugal@genmod.ro

Telefon reprezentant DANEMARCA: (+45) 9146.9352,  denmar k@genmod.ro

5. Care sunt obiectivele Genmod Serv in perioada urmatoare?

Dragos Moldoveanu: Totodata, pe langa obiectivele legate de extindere, vom continua implementarea strategiei noastre de responsabilitate sociala prin organizarea de seminarii si cursuri gratuite, prin sponsorizarea unor organizatii non-guvernamentale si sprijinirea initiativelor cu impact social.

Va multumim pentru interviul acordat si va dorim mult succes in activitatea dvs. si in planul de expansiune!