Noutati de la Novaservis Ferro: Chiuvetele Granit Ferro, colectia 2020

Chiuvetele de granit combina aspectul estetic ridicat cu caracteristici functionale performante, cum ar fi rezistenta la temperatura ridicata, la abraziune, la socuri mecanice si la depunerea de reziduuri. Parametrii tehnici ai chiuvetelor garanteaza functionalitatea lor pe termen lung datorita compozitiei din piatra de cuart patat, amestecat cu o rasina speciala si agent de intarire. Avantajul acestei tehnologii este posibilitatea producerii chiuvetelor practic în orice forma, astfel putand alege cu usurinta chiuveta potrivita pentru bucataria dorita.

Datorita aspectului de piatra naturala si suprafetei netede acestea sunt placute la atingere si usor de întretinut. Oferta noastra cuprinde chiuvete de diverse tipuri si forme: patrate, dreptunghiulare, rotunde, cu o cuva sau cu doua si functiuni multiple. Colectia cuprinde pentru fiecare model cate patru variante de culoare: nisip, gri, grafit si grafit lucios.

Chiuvetele de granit de la FERRO sunt reversibile, acest aspect pemitand schimbarea pozitiei de montaj, beneficiaza de 15 ani garantie si au incluse in set atat ventilul de scurgere automat cat si sifonul cu racord pentru masina de spalat.

Chiuvetele de granit se pot asorta cu bateriile din portofoliul FERRO din seria Freya, Metalia 57, Edge sau din seria Zumba. Acestea din urma reprezinta o inovatie in materie de baterii pentru bucatarie, avand pipa flexibila de diverse coulori, de la alb, bej, gri sau negru la galben, verde, verde-menta sau rosu. De asemenea, daca v-ati plictisit de o culoare, puteti sa inlocuiti doar pipa cu una de alta culoare (posibilitatea de a achizitiona doar pipa).