Descoperă caracteristicile unice ale termostatului inteligent de la Siemens

Un termostat care îți înțelege nevoile, îți asigură confortul și îți permite să îl controlezi oriunde și oricând este visul oricărui utilizator – fie că vorbim de instalatori profesioniști sau clienți finali. Ușor de montat și de pus în funcțiune, termostatul Inteligent de la Siemens are 4 caracteristici care îl recomandă în detrimentul termostatelor convenționale:

  • Este ușor și intuitiv de utilizat atât acasă cât și de la distanță
  • Este întotdeauna conectat la mediul care îl înconjoară
  • Algoritm cu auto-învățare integrat prin care învață singur caracteristicile fiecărei încăperi
  • Economie de energie prin caracteristica integrată Green Leaf

Îl poți controla și monitoriza de oriunde și oricând

Termostatul Inteligent are o interfață ușor de utilizat și intuitivă. Cu un ecran redus la elementele esențiale, utilizatorii pot controla sistemul lor de încălzire cu clicuri ușoare. Aplicația Smart Thermostat, accesibilă gratuit atât în Google Play cât și în ITunes, permite controlul complet și monitorizarea termostatului inteligent de oriunde, și oricând.

Întotdeauna conectat la mediul care îl înconjoară

Cei șase senzori încorporați din Termostatul Inteligent sunt în egală măsură puternici și preciși. Datorită acestor senzori, termostatul inteligent poate funcționa complet autonom. Controlează continuu temperatura și umiditatea și monitorizează calitatea aerului. Doi senzori detectează prezența, recunoscând dacă o persoană este în cameră. În acest caz, sistemul se schimbă automat de la Economy la Comfort. Un senzor de lumină completează funcțiile puternice. Și termostatul poate fi ușor conectat cu senzori și întrerupătoare externe pentru contactul cu fereastra, pentru a doua temperatură a camerei și pentru temperatura exterioară. Senzorii permit Termostatului Inteligent să fie complet autonom.

AÎnvață singur caracteristicile încăperilor printr-un algoritm cu auto-învățare integrat

Odată ce este instalat și setarea este făcută, Termostatul Inteligent învață caracteristicile unei încăperi în mai puțin de o zi. Controlul optim de pornire definește momentul ideal pentru a porni încălzirea pentru a avea o climă perfectă în cameră. Rezultatele sunt convingătoare: economie de energie și costuri și confort interior îmbunătățit. Deoarece Termostatul Inteligent învață rapid și se adaptează de la sine, nu este nevoie de intervenție din partea utilizatorului.

Asigură economie de energie prin caracteristica integrată Green Leaf

Termostatul Inteligent asigură funcționarea eficientă a energiei prin îndeplinirea unor standarde importante de eficiență energetică. Caracteristica integrată Green Leaf, o tehnologie dovedită, ajută la economisirea energiei în timp ce contribuie la o climă perfectă în cameră. Când iconița Green Leaf din verde devine roșie înseamnă că echipamentul de încălzire nu mai funcționează în modul optimizat de energie. O singură atingere pe iconița frunză o transformă în verde și asigură o funcționare optimizată din punct de vedere energetic.

Accesați pagina dedicată noului termostat Siemens!

Urmăriți video de prezentare al noului termostat!

Contact: Andrei Mihalciu | E-mail: andrei.mihalciu@siemens.com | Tel: 0744 516 453 | siemens.ro/bt