Noul sistem solar pentru apa calda menajera: sistemul Termodinamic. Economic. Ecologic. Confortabil.

d1

Specialistii in sisteme de incalzire de la Delphi Electric, ne prezinta sistemele solare termodinamice, noi pe piata din Romania. Acestea reprezinta una din cele mai economice solutii din punct de vedere al costurilor de intretinere si consum pentru prepararea apei calde.

Sistemul utilizeaza o tehnologie bazata pe principiul fizicianului francez Nicolas Carnot. Panourile sunt capabile sa capteze caldura din ambient, nu doar de la soare, chiar si pe vreme de vant, ploaie, 24 de ore pe zi, pana la pragul temperaturii de -5┬░C. Aspectul inovativ al acestui sistem il prezinta fluidul ecologic care circula in instalatie la temperaturi foarte scazute, permitand o absorbtie foarte mare a energiei solare, care apoi este transferata printr-un schimbator de caldura, apei utilizate.

Deoarece lichidul din interiorul instalatiei circula la temperaturi negative, panoul termodinamic poate capta mai multa energie din ambient decat orice alt tip de panou, chiar si in zilele fara soare, inclusiv noaptea. Sistemul asigura apa calda pana la temperaturi de 55┬░C.

Caracteristici Panou Termodinamic:
d2

> Aluminiu Anodizat vopsit negru

> Usor de transportat, doar 8kg

> Dimensiuni: 2 x 0.8 x 0.02m

> Sunt eliminate materialele fragile, sticla, cauciucul

> Riscuri de supra-incalzire inexistente

> Riscuri de inghetare inexistente

> Rezistenta ridicata pentru medii sarate

> Instalare pe acoperis sau pe pereti

> Nu necesita curatare

> Durata de viata estimata 25ani

> Nu isi pierde eficienta in timp

Exemple montaj:

d3

Detalii sistem:

d4┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬áAceasta solutie poate fi implementata atat in proiectele rezidentiale cat si in cele comerciale sau publice. Delphi Electric va pune la dispozitie toata experienta s-a in alegerea sistemului optim si la instalarea acestuia. Optand pentru acest sistem veti face cea mai buna alegere, pentru un sistem de calitate, durabil si economic, produs in Europa – Portugalia.

Alege acum confortul superior cu costuri de intretinere zero!