Noul regulator inteligent OCD5 Helix: evolutie in domeniul controlului sistemelor de incalzire electrica in pardoseala

OCD5_EN-copy-IIHelix Tech ne ofera un nou regulator inteligent OCD5, care aduce o evolutie in domeniul controlului sistemelor de incalzire electrica in pardoseala.

Progresul tehnic oferit de echipamentele de comunicare (smartphone-uri, tablete, etc.) este transferat acum si echipamentelor de control si a electrocasnicelor in general. A venit timpul sa renuntam la butoane! Noua generatie de regulatoare de temperatura urmeaza directia ecranelor tip TFT – nu numai tactile ci si in culori.

OCD5 qr codeNoul Elektra OCD5 furnizat de catre firma Helix Tech Systems SRL este dedicat controlului sistemelor de incalzire electrica in pardoseala.
OCD5 nu are butoane ceea ce il face perfect pentru orice camera a locuintei. La fel ca si la modelele anterioare din gama de control Helix,┬áfunctia de adaptabilitate a termostatului la caracteristicile termice ale camerei este mentinuta. Practic, termostatul OCD5 „invata” caracteristicile de inertie termica ale pardoselii, si dupa cateva zile stie deja cand sa porneasca sistemului de incalzire in pardoseala pentru a atinge nivelul de temperatura dorit de utilizator la exact momentul stabilit.

Mai mult, noul regulator vine si cu functia de calendar. Datorita acestei functii este acum si mai usoara programarea unor evenimente precum lipsa utilizatorului de acasa (vacanta).
Desi majoritatea termostatelor pentru controlul sistemelor de incalzire in pardoseala sunt oferite cu posibilitatea de stabilire a 4 evenimente in program pe zi, noul OCD5 vine cu 6 evenimente (cresteri sau scaderi de temperatura) ce pot fi stabilite in decursul unei zile de catre utilizator. Aceasta noua caracteristica ofere o mai mare flexibilitate in programare dar si potentiale economii la consumul de energie electrica.

„Cireasa de pe tort” este noul concept utilizat de acest regulator si anume integrarea codurilor QR in meniu, adica acolo unde toate setarile sunt memorate alaturi de informatii privind consumul de energie electrica. Este suficient sa scanati cu un smartphone codul afisat pe ecranul regulatorului si toate informatiile vor fi afisate sub forma de meniu tip lista si diagrame.

Recomandat de pe Arhispec.ro
Cronotermostat incalzire pardoseala ELEKTRA OCD5

Specificatii tehnice:
Alimentare: 100-240VAC
Incarcare: 16A
Instalare: in doza perete
Intrerupator incorporat: 2-poli, 16A
Gama temperatura confort: +5┬░C; +40┬░C pentru fiecare eveniment
Gama temperatura economica: +5┬░C; +40┬░C pentru fiecare eveniment
Protectie: IP 21
Dimensiuni: (I x l x A): 82 x 82 x 40 mm
Ecran: 176 x 220 pixels, TFT
Certificate: VDE, BEAB

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul www.helixsys.ro!

Vrei sa ne ceri o oferta de pret sau mai multe informatii despre acest produs? Completeaza formularul de mai jos!