Testați noua aplicație de selecție a detectoarelor din gama Cerberus PRO!

Cerberus PRO Application Manager

Avantajele sistemului Cerberus PRO

Cerberus PRO Application Manager

Vă prezentăm versiunea simplificată a noii aplicații Siemens dedicate selecției detectoarelor din gama Cerberus PRO. Scopul acestui instrument este de a prezenta gama largă de aplicații a numeroaselor detectoare de foc și de a ajuta în luarea deciziei celei mai corecte în alegerea detectorului ideal și a setărilor corespunzătoare de parametri.
În cazul în care sunteți interesați de versiunea completă vă rugăm să o solicitați la contactul disponibil în partea din drapta jos paginii aplicației.

Click aici pentru a accesa aplicația!

Avantajele sistemului Cerberus PRO

Portofoliul de produse Cerberus PRO cuprinde o gamă largă de centrale împotriva incendiului, detectoare de incendiu, dispozitive periferice și accesorii. Toate au un lucru în comun: caracteristici inteligente și unice de siguranță. De exemplu, toate dispozitivele periferice, chiar și terminalele anti-incendiu prezintă elemente izolatoare încorporate. Astfel, chiar și în cazul producerii unor evenimente precum o întrerupere sau un scurt-circuit, sistemul rămâne complet funcțional iar defectele pot fi localizate rapid. Funcționalitatea este o caracteristică a întregului sistem, prin modul retrograd, asigurând detectarea, controlul, alarmarea și comunicarea cu pompierii chiar și în cazul deteriorării unui procesor.

Centrale competitive împotriva incendiu pentru o detecție completă

Grație centralelor împotriva incendiului din familia de produse Cerberus PRO, puteți beneficia de protecție completă, potrivită pentru orice tip de aplicație, de la cele de dimensiuni mici până la cele de dimensiuni mari. Centralele împotriva incendiului pot funcționa independent sau în rețea. Acest lucru este posibil datorită conexiunii integrate Ethernet, care permite stabilirea de obiective pentru o arie foarte vastă. Special pentru standardul european EN 54, pentru fiecare centrală în parte a fost adăugat un card adițional de rețea (SAFEDLINK). În rețeaua CWEB pot fi conectate simultan până la 16 centrale de împotriva incendiu.

Detectoare de fum, optice sau multisenzor. 

Algoritmii inteligenți reduc la minim posibilitatea apariției alarmelor false.
Detectoarele prezintă parametri selectabili pentru setarea acestora în funcție de mediul în care se află. Etanșarea patentată reduce la minim lumina de fundal din camera detectorului, acesta devenind mult mai rezistent la praf. Astfel, nu numai că durata de viață a detectorului crește, dar se reduce și riscul declanșării alarmelor false.
O gamă largă de echipamente periferice pentru aplicații speciale vin în completarea portofoliului Cerberus PRO. Toate detectoarele comunică cu echipamentele periferice și sunt puse în funcțiune prin C-NET – costurile se reduc, iar timpul alocat proiectării și cablării scade considerabil. Mai mult, cablurile deja existente pot fi folosite pentru modernizarea sistemului deoarece C-NET oferă funcționalitatea de tip T-Tap, iar toate legăturile pot fi folosite la maxim.