NETVOLT bifeaza pe harta Clujului cel de-al saptelea magazin de electrice

20151217_171827NETVOLT, unul dintre jucatorii-cheie pe piata materialelor electrice din Romania, bifeaza pe harta Clujului cel de-al saptelea magazin din Romania, care a fost inaugurat la Cluj, in 16 decembrie 2015. Obiectul principal de activitate al companiei consta in comercializarea de materiale si echipamente pentru instalatii electrice, precum si ofertarea si implementarea de servicii si solutii adiacente acestei activitati.

In anul 2011, compania NETVOLT a fost gandita si conceputa ca o structura capabila sa ofere consumatorului final o gama cat mai completa de produse electrice, precum si consultanta de specialitate pentru acestea. Astfel, iau nastere atat platforma online www.netvolt.ro, cat si magazine de desfacere si prezentare. 20151217_171947

Treptat, NETVOLT devine unul dintre jucatorii-cheie pe piata materialelor electrice din Romania, abordand atat segmentul consumatorilor industriali, cat si cei casnici. Compania extinde reteaua de magazine din tara, iar in prezent detine 7 magazine in: Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Sibiu, Mures, Bistrita si Cluj.

20151217_171956Magazinul NETVOLT din Cluj va asteapta cu o gama variata de materiale electrice la preturi de neegalat. La ÔÇťuniversul electricelorÔÇŁ gasim diverse produse atat online, cat si in magazine: copuri de iluminat cu LED, aparataje, becuri, neone, tablouri electrice, cabluri si┬ámateriale electrice┬áde la producatori de renume.┬áIluminatul cu LED┬áva deveni principala sursa de iluminat, iar echipa NETVOLT e incantata sa ne ofere cele mai bune sisteme electrice.

Oferta variata de materiale si echipamente pentru instalatii electrice este posibila datorita unei  bune colaborari cu mari producatori precum: Elmark, EL-BI, Gewiss, Legrand, Philips, Siemens, Schneider Electric, Eaton, Panasonic, Elba, Osram, Electromagnetica si multi altii.

Consultanta gratuita oferita de NETVOLT atrage tot mai multi clienti, demonstrand ca experienta echipei este benefica solutionarii problemelor pe care le intampina clientii.
netvolt