1000 de apartamente cu panouri fotovoltaice sunt in constructie in Sudul Capitalei

Dezvoltatorul imobiliar Ad Astra Partners investeste 45 de milioane de euro in ansamblul rezidential Solar aflat în sudul Capitalei, care va fi dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde.

Ansamblul Solar va include 16 cladiri de locuinte de cate cinci etaje, cu apartamente de 1, 2 si 3 camere. Prima etapa a proiectului cuprinde patru blocuri cu 296 de apartamente, care au ca data de finalizare sfârsitul acestui an.

Untitled2In total, ansamblul va detine 15 cladiri de locuinte cu un numar de 1.040 apartamente si un supermarket pentru locatarii complexului. Cartierul Solar este unicul ansamblu rezidential cu energie verde din Romania. Va avea 1800 buc panouri solare, Piscina, Sala de fitness, Locuri de joaca pentru copii, Terenuri de sport

Fiecare bloc al complexului va fi dotat cu un sistem de generare a energiei electrice compus din 120 panouri solare fotovoltaice, plasate in 6 siruri a cate 20 panouri si un invertor cu ajutorul caruia se realizeaza conversia din curent continuu in curent alternativ.

In acest moment lucrarile sunt in desfasurare: se lucreaza la structura primului bloc si la fundatia celui de al doilea. Reprezentatul antreprenorului a mentionat ca se pot transmite prezentari din partea firmelor interesate de colaborare.

Vrei sa ofertezi la unicul Ansamblu Rezidetial cu energie verde, care va avea 1800 bucati de panouri solare? Contacteaza-ne AICI!