Milucon: Sisteme de incalzire de ultima generatie

Utilizarea sistemelor conventionale de incalzire au devenit deja istorie, au apus de mult vremurile in care era necesar un radiator pentru a suplimenta modul prin care se asigura caldura intr-o anumita incapere.

Incalzirea in pardoseala a devenit foarte repede o modalitate populara si cererea de pe piata a crescut, dar trebuie cunoscut faptul ca acest concept nu este  chiar noDEGIVRARE-3u intrucat se utilizeaza din cele mai vechi timpuri, putem vorbi chiar despre Antichitate.

In prezent, incalzirea in pardoseala se realizeaza prin doua moduri: fie prin incalzire cu apa cu ajutorul unor tevi  montate  sub pardoseala care preiau apa calda din sistemul de incalzire central, fie prin incalzire electrica cu  ajutorul  unor  cabluri  montate  sub  pardoseala.  Este  o modalitate  extrem de  moderna, dar si o solutie eficienta  pentru a avea parte de incalzire pe parcursul unui an intreg.

Datorita multiplelor avantaje pe care le prezinta, nu mai este de mult un lux pe care sa nu si-l permita chiar si o persoana cu buget limitat. Unul dintre avantajele majore pe care le prezinta sistemele de incalzire in pardoseala este economia care se realizeaza cu ajutorul acestora la facturile de incalzire si nu numai. Montaj simplu, caracteristici tehnice deosebite dar si siguranta unei instalatii ce ofera posteritate sunt  elementele  care  fac  din  sistemele  de incalzire in pardoseala alegerea cea mai optima.

Desi pe piata  mai  exista si alte solutii pentru incalzire cum ar fi panourile radiante, acestea desi prezinta o eficienta destul de mare, multe persoane au renuntat la ele intrucat au observat stari de ameteli si dureri de cap de la radiatiile emise.

Fiabilitate excelenta prin sistemele de degivrare si incalzire in pardoseala.

Deegivrarea, ca parte componenta a solutiilor personalizate pe care vi le oferim isi gaseste aplicabilitatea in diverse domenii de activitate si acestea vin in ajutorul protectiei sistemelor dei ncalzire in pardoseala protejand si ajutand la indepartarea cu succes a ghetii pe timpul iernii. Aceste sisteme de degivrare sunt foarte asemanatoare cu cele pentru incalzire  in pardoseala pe suprafete unde se doreste prevenirea depunerii straturilor de chiciura, gheata sauzapada care pot ingreuna desfasurarea unor activitati simple. Acest sistem este aplicat suprafetelor cum ar fi marginile de acoperis, jgheaburi, cai deacces, trape, rampe auto si cam in orice spatiu in care se doreste ca sa se creeze o marja de siguranta pentru evitarea pericolelor aferente.

Milucon este furnizorul de top pentru asemenea instalatii si de-a lungul timpului prin intermediul proiectelor realizate a extins domeniile de aplicabilitate a acestora. Printre cele mai populare proiecte pe care Milucon le-a avut, profesionistii companiei au realizat lucrari pentru zone de acces pietonale, scari  de  intrare, alei, trotuare, zone de acces auto, rampe, terase, balcoane, sina pentru acces garaj sau curte, tevi, conducte, jgheaburi, burlane, zone de acoperis, incalzire de confort (ca si sursa suplimentara fata de incalzirea traditionala cu gaz).

ea7c0ef87f07b83bf2952b4bfca85e28Instalarea sistemelor de degivrare si incalzire in pardoseala:

Avantajele sunt desigur elemente care nu pot fi trecute cu vederea, dar instalarea acestui sistem trebuie desigur realizata numai de profesionisti. Chiar daca la prima vedere pare destul de simplu, orice  greseala  in  timpul montajului  poate  duce  la  functionarea  necorespunzatoare  a acestor sisteme. Instalarea se bazeaza pe proiectarea si calcularea cu precizie a elementelor componente ale intregului sistem. In prima instanta se realizeaza proiectarea ce va viza modul prin care se va intinde intreaga instalatie. In cazul incalzirii  in  pardoseala, componentele esentiale  in stadiul  de proiectare sunt panoul izolant, banda  perimetrala,  distanta  intre  tuburi,  lungimea  maxima  a circuitului, distributia circuitelor, temperatura apei, rosturile de diluare si multe alte componente. In ambele cazuri, sunt doua modalitati de instalare recomandate de catre specialisti iar acestea sunt aplicate direct pe pardoseala existenta sau aplicate in momentul in care se toarna sapa in timpul constructiei.

Portofoliul de clienti Milucon:

De-a lungul anilor, proiectele de degivrare si incalzire in pardoseala au adus alaturi de Milucon clienti cu notorietate dintre care ii amintim pe doar cativa dintre ei: Cubic Center Pipera, NordCity Tower Pipera, Imobil Birouri Izvor 80, Iride Business Park Pipera, Ibiza Sol, Imobil BirouriMendeleev 5 si multi altii.

Va asteptam sa faceti cunostinta cu Milucon si serviciile sale, iar intre timp puteti sa consultati mai multe informatii pe site-ul www.milucon.ro.