Mesaj PURMO GROUP: Împreună suntem mai puternici!

În contextul celor mai recente evenimente generate de pandemia COVID-19, echipa PURMO GROUP dorește să vă aducă la cunoștință măsurile preventive întreprinse pentru protejarea angajaților și a clienților săi, precum și modalitatea de lucru din această perioadă.

Sănătatea și siguranța angajaților, clienților și partenerilor noștri rămân prioritatea noastră. Urmărim îndeaproape evoluțiile globale și locale și luăm măsurile preventive recomandate de Organizația Mondială a Sănătății, precum și cele recomandate de autoritățile locale din fiecare țară în care suntem prezenți. Acestea sunt câteva dintre măsurile pe care le-am luat deja pentru a reduce riscul de infectare:

Siguranță înainte de toate:

  • Am sporit măsurile de curățenie în locațiile noastre – inclusiv în fabrici, depozite și birouri. De asemenea, oferim în permanență săpun și soluții de igienizare a mâinilor în toate locațiile noastre.
  • Punem la dispoziția tuturor angajaților noștri măști de protecție.
  • Vizitele în fabricile noastre au fost suspendate pentru moment.
  • Centrele de școlarizare și showroom-urile noastre sunt închise în această perioadă.
  • Am făcut toate demersurile necesare ca mare parte dintre angajații noștri să poată lucra de acasă. Toate întâlnirile se realizează online. Angajații noștri sunt instruiți să respecte recomandările autorităților locale privind distanțarea socială.
  • Am suspendat toate călătoriile internaționale și respectăm recomandările autorităților locale privind călătoriile interne, în fiecare țară în care operăm.
  • Filialele noastre implementează soluții simple, dar eficiente, pentru a reduce riscul de infectare. Spre exemplu, în filiala din Vinenburg a fost instalat un geam acrilic de protecție în fața biroului de înregistrare a șoferilor de camioane pentru a separa fizic angajații noștri de vizitatori.
  • Din câte știm, COVID-19 nu se transmite prin ambalaje, dar, în timpul livrării, noi și partenerii noștri de transport vom reduce la maxim contactul direct cu clienții.

Ne dorim să ne menținem în derulare activitățile de producție și operațiunile logistice, fără a compromite standardele de siguranță, pentru a putea oferi servicii de înaltă calitate clienților Purmo Group din întreaga lume. Anumite fabrici și depozite au fost închise temporar, ca măsură de precauție, pentru a desfășura acțiuni suplimentare de dezinfecție în spațiile respective. Serviciul nostru de relații cu clienții din fiecare țară rămâne la dispoziția tuturor clienților pentru orice informații suplimentare.

Dorim să le urăm tuturor celor afectați de acest virus însănătoșire grabnică. Noi vom continua să ne respectăm în fața angajaților, clienților și partenerilor noștri promisiunea de a oferi soluții sustenabile de confort termic ambiental. Vă mulțumim tuturor pentru implicare și avem încredere că ne putem baza unii pe ceilalți pentru susținere și înțelegere în această perioadă tulbure. Împreună suntem mai puternici!


Perttu Louhiluoto
CEO
Purmo Group – Comfort delivered


PURMO GROUP este lider în soluții sustenabile de confort termic ambiental. Oferta noastră extinsă include radiatoare panou, radiatoare
port-prosop, încălzire prin pardoseală, convectori, sisteme de reglare și control. Cei 3300 de angajați lucrează în peste 50 de filiale din 26 de
țări, producând și distribuind produse și soluții de calitate clienților noștri din peste 100 de țări la nivel mondial.