LABOREX a fost prezenta la INTERCLIMA

In perioada 05-08 noiembrie 2019, firma LABOREX a participat cu stand de prezentare in cadrul Pavilionului Romanesc, la INTERCLIMA, cea mai cunoscuta expozitie de incalzire si climatizare din Franta, cu o traditie de 50 ani. In cadrul expozitiei, a fost prezentata gama de produse profesionale CHEMSTAL pentru instalatii, iar vizitatorii au putut vedea cele mai noi si eficiente solutii de curatare si intretinere pentru instalatii termice si aer conditionat.

Cu o experienta de 25 ani in domeniul fabricarii de solutii chimice, LABOREX este unul din cei mai importanti producatori de fluide termotehnice din Romania. Datorita experientei acumulate in domeniul productiei de substante chimice, LABOREX a reusit sa dezvolte gama de produse CHEMSTAL, utilizate pentru intretinerea instalatiilor. Antigelurile speciale, dezincrustantii, pasivizatorii, inhibitorii de coroziune si zgomot, detergentii speciali, sunt rezultatul obtinut prin imbinarea cunostintelor specialistilor cu informatiile provenite din practica inginerilor de instalatii.

In cadrul acestui eveniment de anvergura in industria instalatiilor de incalzire si racire, au fost prezenti peste 200 de expozanti si peste 45.000 vizitatori.

Targul INTERCLIMA este dedicat exclusiv profesionistilor din domeniu si reuneste cele mai prestigioase companii din Europa.