Instalatie de congerare de 14,35 milioane de euro finalizata de o firma din Botosani. Vezi despre cine e vorba!

djshfsdDivizia de Antreprenoriat in Proiecte Termoenergetice din cadrul companiei Elsaco Electronic SRL a implementat cu succes, pentru beneficiarul Chimcomplex SA Borzesti (mun. Onesti, jud. Bacau), o instalatie completa pentru producerea energiei electrice si termice in cogenerare, cu o capacitate de 7,68 MWe – putere electrica si 11,7 MWt – putere termica, utilizand ca si combustibil gazul natural.

Proiectul a inceput in luna februarie a anului 2015 si s-a realizat in cadrul Programului Operational Sectorial “Cresterea Competivitatii Economice, cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala. Beneficiarul a avut nevoie de aceasta instalatie de congerare pentru a asigura energia necesara consumului, in special in procesele sale de productie, in conditii de maxima eficienta eenrgetica.

O astfel de solutie livrata la cheie de catre cei de la ELSACO la Chincomplex isi are aplicabilitatea la clienti din diverse industrii care, fie vor sa dezvolte surse noi de producere a energiei pentru sustinerea unui ritm de productie mai ridicat, fie vor sa modernizeze sursele existente pentru adaptarea la cerintele pietei si pentru generarea unor costuri de productie reduse.

Reprezentantii companiei Elsaco spun ca în ultima perioada au incercat sa se orienteze si catre proiecte private si sa nu se mai bazeze atat de mult pe proiectele primariilor şi consiliilor judetene. Un astfel de proiect a fost si cel executat de Elsaco pentru compania Chimcomplex Onesti, iar avantajul colaborarii, pe langa furnizarea integrata a solutiilor de eficienta energetica, il constituie si faptul ca Elsaco reprezinta o sursa unica pentru furnizarea echipamentelor termoenergetice, dar si a celorlalte servicii si lucrari associate.

Vrei sa fii la current cu alte proiecte de milioane de euro din domeniul instalatiilor pe care le poti oferta?

Contacteaza-ne AICI!