Keramag, noul brand al grupului Geberit, introduce noile colectii premium ideale pentru baia ta

Colectiile de baie Citterio, My Day, Xeno 2, Preciosa II si Silk

Gama premium de colectii de baie Keramag cuprinde: colectia de baie Citterio, colectia de baie My Day, colectia de baie Xeno 2, colectia de baie Preciosa II si colectia de baie Silk. Aceste colectii contin o varietate de lavoare cu design curat, multe spatii de depozitare; wc-uri si bideuri usor de curatat, cu set de fixare ascuns; mobilier din materiale premium, rezistente la umezeala si oglinzi cu design minimalist si sistem anti aburire. Toate aceste colectii pot beneficia de sistemele Geberit KeraTect® (permite curatarea usoara a ceramicii si este garantata 30 ani), Geberit Clou (in momentul in care lavoarul si bideul au tendinta de umplere cu apa, sifonul permite evacuarea rapida a acesteia), Rimfree® (vase WC fara rama pentru o igiena mai buna si o curatare mai usoara) si Kerafix (sisteme de fixare ascunse privirii directe pentru o eleganta deosebita).

Colectia de baie Keramag Citterio

Mobilier realizat din materiale rezistente la umezeala, cu sticla in armonie cu nuanta lemnului, iar manerele si picioarele au culoarea aluminiului periat. Lavoarele pot fi simetrice sau asimetrice, fiind dotate cu sistemele Geberit Clou si KeraTect®. Acestea au un capac ceramic, automatic (cu click). Oglinzile au un design minimalist cu cu depozitare in lateral si lumina LED progresiva. Rama este in ton cu mobilierul. WC/Bideu poate fi fixat suspendat sau pe pardoseala si este usor de curatat. Dispun de capac cu inchidere lenta integrat. Set de fixare ascuns si mai mult confort: cu inaltime de montaj crescuta. Disponibil si cu sistemul KeraTect®.

Colectia de baie Keramag My Day

Lavoarele au raze ample si margini rotunjite, pot fi cu una sau doua cuve si au un design curat. Disponibile si cu sistemele KeraTect® si Geberit Clou. Mobilier realizat din materiale rezistente la umezeala, cu spatii de depozitare cu inchidere lenta si ilumintate cu LED. Insertii anti derapante si suprafete de sticla pentru mobilierul de lavoar. Oglinzi cu iluminare LED si sistem anti aburire. WC/Bideu este usor de curatat, cuRimfree disponibil. Dispun de capac cu inchidere lenta integrat. Set de fixare ascuns si mai mult confort: inaltime de montaj crescuta. Disponibil si cu sistem KeraTect®.

Colectia de baie Keramag Xeno 2

Lavoarele au un design curat, fara prea-plin, iluminate de benzi LED cu senzori IR. Disponibile si cu sistemele KeraTect® si Geberit Clou. Varicor disponibil pentru dimensiuni L >1,40 si 1,60m. Mobilier realizat din materiale naturale (lemn, sticla, metal) rezistente la umezeala, cu tratament anti alunecare pentru sertare. Design minimalist pentru oglinzi, cu iluminare LED progresiva si sistem anti aburire. WC/Bideu usor de curatat, cuRimfree disponibil. Set de fixare ascuns si un design ultra-plat. Bideu fara prea-plin, disponibil cu sistemele Geberit Clou si KeraTect®.

Colectia de baie Keramag Preciosa II

Lavoarele reprezinta intersectia intre rotund si drept, cu multe spatii de depozitare, fiind disponibile si cu sistemul KeraTect®. Mobilier realizat din materiale rezistente la umezeala, rafturi cu compartimentare ajustabila si manere rotunde, in armonie cu linia de design. Iar sticla este de asemenea in armonie cu nuanta lemnului. Oglinzile sunt o combinatie atipica intre rotund si drept si se pot monta orizontal sau vertical (varianta 600/900mm). WC/Bideu usor de curatat. Dispun de capac cu inchidere lenta integrat. Set de fixare ascuns si mai mult confort: cu inaltime de montaj crescuta. Disponibil si cu sistem KeraTect®.

Colectia de baie Keramag Silk

Mobilier realizat din materiale rezistente la umezeala, rafturi cu compartimentare ajustabila si manere rotunde, in armonie cu linia de design. Iar sticla este de asemenea in armonie cu nuanta lemnului. Lavoarele au o combinatie de design intre rotund si drept, cu multe spatii de depozitare, fiind disponibil si cu sistemul KeraTect®. Oglinzile sunt si ele o combinatie atipica intre rotund si drept si se pot monta orizontal sau vertical (varianta 600/900mm). WC/Bideu usor de curatat si dispune de capac cu inchidere lenta integrat. Set de fixare ascuns si mai mult confort: cu inaltime de montaj crescuta. Disponibil si cu sistemul KeraTect®.