Judetele care au generat cea mai mare cerere de aparate de aer conditionat in ultima luna

Odata cu cresterea semnificativa a temperaturilor, a crescut si apetitul romanilor pentru investitii in aparate de aer conditionat. Alaturi de cererea de aparate de aer conditionat generata de constructii deja existente si aflate in uz, se mai adauga si cererea generata de proiectele de constructii aflate in derulare la nivel national, intrucat montarea unui asemenea dispozitiv este recomandat sa se faca in faza de amenajare, pentru a nu mai fi nevoie de retusuri dupa finalizarea finisajelor.

In ultimele 30 de zile, conform datelor centralizate de acceleratorul de vanzari prospec.ro, prin monitorizarea a mii de caiete de sarcini, au fost specificate in total 903 aparate de aer conditionat.

In ceea ce priveste zonele care au generat cea mai mare parte din cerere s-au facut remarcate 5 judete, care sunt responsabile pentru jumatate din totalul cererii: Arges, Botosani, Constanta, Ilfov si Bihor.

Domeniul care a inregistrat cea mai mare parte din acesta cerere a fost cel al constructiilor publice, urmat indeaproape de domeniul HoReCa.

Doresti sa afli ce produse pentru instalatii si in ce cantitati specifica arhitectii? Completeaza acest formular pentru un demo GRATUIT.