Ce tip de ventilatie este recomandata pentru domeniul industrial?

De cele mai multe ori, atunci cand ne gandim la un ventilator, ne vine in minte 4o senzatie racoroasa pe care ne-o ofera un astfel de dispozitiv intr-o zi caniculara.

Solutia perfecta pentru zilele toride, ventilatoarele sau sistemele de aer conditionat ofera necesarul de ventilatie pentru orice locuinta. Insa, putini dintre noi se gandesc la utilizarea ventilatoarelor si in alte sectoare decat cel casnic, cum ar fi cel comercial, industrial sau institurional.

In astfel de domenii, sunt necesare solutii eficiente, deoarece simplele ventilatoare ale a unei camere nu pot sa faca fata incaperilor din halele uriase de productie.

V-ati intrebat vreodata cum de in supermarket-uri, institutii sau chiar hale industriale se pastreaza un aer proaspat si racoros?

Raspunsul se regaseste in sisteme de ventilatie complete si complexe, in cadrul carora se identifica si ventilatoarele axiale de perete.

Specialistii in solutiile HVAC, Soler Palau, ne recomanda ventilatorul axial de perete CFB/4-400/H dedicat segmentului industrial, datorita urmatoarelor caracteristici:

Recomandat de pe Arhispec.ro
Ventilator axial de perete Soler & Palau HCFB/4-400/H
  • design compact creat de combinatia dintre motor si baza elicelor;
  • sunt disponibile, ├«n functie de model, cu o singura faza┬ásau trei motoare trifazate in 2, 4, 6 sau 8 poli;
  • placa de montare, suportul de motor si protectia degetelor are finisaj de vopsea neagra din polistiren;
  • blocul terminal de legaturi contine┬ácutie pentru cabluri PG11;
  • toate motoarele sunt IP65, izolatie clasa F,┬áechipate cu protectie termica.
  • ┬áelicele sunt balansate┬ádinamic in concordanta cu┬áISO 1940 ceea ce permite┬áo operare fara vibratii;

Principiul lor de functionare este acelasi cu cel al ventilatoarelor casnice. dar sunt necesare materiale mult mai rezistente si debite de aer mult mai mari pentru a inlatura probleme precum poluarea sau aerul viciat din incinte.

Vrei mai multe informatii despre ventilatoarele axiale de perete de la specialistii Soler Palau?

Te invitam sa completezi formularul de mai jos: