Investiție în educație și igienă: Sala de sport a Școlii Nr. 21 primește o nouă înfățișare

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 21 din Sibiu au primit o veste excelentă – sala de sport a școlii lor a fost complet renovată și modernizată, datorită unei finanțări de peste 400.000 de lei din partea Serviciului Școli al Primăriei Sibiu. Această îmbunătățire a mediului școlar este văzută ca o investiție în bunăstarea socială, emoțională și în capacitatea de învățare a elevilor.

În contextul renovării, sala de sport a primit o transformare semnificativă, inclusiv o fațadă nouă, reparații, refacerea holurilor cu gresie, zugrăvirea interioară, înlocuirea completă a toaletelor și dotarea cu obiecte sanitare noi. Vestiarele au fost, de asemenea, reamenajate și echipate cu bănci noi, oferind elevilor condiții mai bune pentru a se schimba înainte și după orele de sport.

Cererea de obiecte sanitare în 2023 pentru școlile județul Sibiu

Potrivit datelor furnizate de Victa.ro, singura asistentă virtuală de ofertare la șantiere, ultimele 12 luni au adus un total de peste 50 de proiecte în stadii incipiente (autorizare, înainte de execuție), în desfășurare (construcție, amenajare) sau chiar reparații și renovare în școlile, grădinițele și liceele din județul Sibiu.

Dintre aceste proiecte, doar la 22 dintre ele se prevede un necesar de obiecte sanitare, ceea ce înseamna utilizarea aproximativ a 780 vase closet și 623 lavoare. Valoarea totală a investiției este estimată la 149 milioane de lei, iar proiectele se întintind pe o suprafață totală de 51.933 metri pătrați.

Harta de mai jos ilustrează situația a proiectelor care implică instalarea obiectelor sanitare în școlile din județul Sibiu:

Sursa articol: https://constructfocus.ro și https://victa.ro