Electroglobal va realiza instalatiile electrice pentru noul spital Regina Maria din Cluj-Napoca

Electroglobal Cluj, companie care furnizează materiale şi echipamente electrice a realizat în 2017 afaceri în creştere cu 14% faţă de anul anterior, iar potrivit zf.ro, compania tocmai a câștigat proiectul pentru realizarea instalațiilor electrice de la noul spital Regina Maria din Cluj-Napoca.

sursa foto: electroglobal.ro

Reţeaua de sănătate Regina Maria va deschide în trimestru I din 2018 primul spital generalist, integrat, construit de la zero din Cluj-Napoca, în urma unei investiţii de 15 mil. euro. Unitatea reprezintă cea mai mare investiţie a reţelei de sănătate Regina Maria din afara Bucureştiului. Spitalul se va întinde pe 4 etaje şi va avea o suprafaţă de 7.000 mp.

Electroglobal Cluj furnizează aparataj electric de joasă ten­siune, motoare elec­trice, convertizoare de frec­venţă, automate pro­gramabile, senzori, cor­puri şi surse de iluminat, cabluri şi materiale de instalaţii, colaborând cu clienţi din sectorul materialelor de cons­trucţii, energie, industrie, dar şi cu beneficiarii direcţi, precum integratorii de sistem şi instalatori.

Victa stie si alte proiecte care au nevoie de instalații electrice în România. Întreab-o și îți va oferi un demo gratuit.