Interviu Alev Interiors: Secretele amenajărilor interioare reușite – sfaturi valoroase de la Bartha Zsolt Előd

La Alev Interiors, angajamentul nostru pentru calitate și excelență în amenajări interioare este reflectat în fiecare proiect pe care îl abordăm. Suntem mai mult decât o simplă companie de amenajări interioare – suntem partenerul tău de încredere pentru a transforma orice spațiu într-o operă de artă funcțională și estetică.

Într-un interviu exclusiv cu dl. Bartha Zsolt Előd, administratorul Alev Interiors, vom explora povestea, perspectivele și cum au reușit să devină o prezență de încredere în lumea amenajărilor interioare.

Cum a fost până acum anul 2023 pentru Alev Interiors?

Anul 2023 a fost până acum un an destul de dificil datorită cauzelor economice, a războiului, a nesiguranţei care a dus şi la lipsa investiţiilor comparativ cu anii precedenţi.

Cum vedeţi evoluţia pieţei în nișa dvs, a comercializării materialelor și echipamentelor de încălzire, precum și a echipamentelor frigotehnice industriale, în Romania, în următoarele 6-12 luni?

Consider că la momentul actual nu putem să vorbim de o evoluţie, ci mai degrabă de o stagnare a pieţei, ba chiar o cădere. Suntem şi noi în aşteptare pentru a vedea încotro se îndreptâ piaţa construcţiilor şi a instalaţiilor.

Care sunt 3 capcane/greșeli des intâlnite pe care le observaţi că le fac cumpărătorii atunci când achiziţionează şi doresc montajul produselor pe care le comercializaţi?

În primul rând, le recomandăm clienţilor să nu se orienteze strict la preţul produsului, ci la preţul total al serviciilor. Din acest motiv un produs poate fii foarte ieftin la achizitie, dar devine foarte scump în momentul montajului, al punerii în funcţiune şi a utilizării în timp.

Pe de altă parte, clienţii trebuie să fie atenţi la neglijarea calităţii şi a siguranţei. Atunci când un preţ este foarte mic în piaţă trebuie să ne pună semne de întrebare şi să ne facă să ne gândim la costurile adiacente care vor interveni pe termen lung.

Nu în ultimul rând, clienţii trebuie sa fie atenţi la alegerea echipei care montează echipamentele de răcire şi încălzire. Echipamentele trebuie să fie instalate corect și să existe o ventilație adecvată pentru a evita supraîncălzirea sau suprarăcirea.

Dacă ar fi să le oferiţi 3 sfaturi esenţiale beneficiarilor atunci când aleg materialele și echipamentele de încălzire, precum și echipamentele frigotehnice industriale pentru proiectele lor, care ar fi acestea?

Cel mai important sfat pe care l-aş da beneficiarilor care alerg materialele și echipamentele de încălzire, precum și echipamentele frigotehnice industriale pentru proiectele lor este să se orienteze la furnizori cu vechime/renume care şi în viitor vor fi capabili să le rezolve orice problemă le intervine. Le recomand să ceară servicii complete cu montare, punere în funcţiune şi service, nu doar achiziţionarea unui anumit produs, iar pe urma să-l monteze cu cine găseşte.

Care sunt 2 -3 proiecte recente la care lucraţi sau le-aţi finalizat recent şi ce soluţii tehnice aţi folosit?

Dintre cele mai recente proiecte pe care le-am desfășurat, enumerăm mai jos soluțiile tehnice implementate:

  1. Montare panou solar pentru apă caldă;
  2. Montare CTA cu tubulatură aferentă pentru climatizare/ventilaţie ;
  3. Montaj sistem de stingere incendiu cu hidranţi interior/exterior, grup de pompare, rezervor de apă incendiu;
  4. Montaj centrală pe peleţi şi automatizarea încălzirii cu comandă de pe telefon pe diferite zone/cameră

Care sunt planurile viitoare de dezvoltare a companiei Alev Interiors în funcţie de ariile de interes, prezenţa în teritoriu?

În primul rând, am dori creşterea vânzării in mediul online. Pe urmă, am dori să acaparăm si clienţi care sunt persoanele fizice şi care doresc calitate, preţuri corecte şi garanţie. Nu în ultimul rând, creşterea pe domeniul de lucrări industriale de încălzire/răciere, automatizare, ventilaţie şi stingere incendiu.

Pentru final suntem curioşi sa aflăm ce alte activitaţi vă pasionează şi unde vă găsim după ce se termină programul de la birou?

Îmi place foarte mult sa citesc în timpul liber pe care îl am şi, de asemenea, sunt foarte pasionat de călătorii.